Els Castellers de Vilafranca volen estrenar la gamma extra

Els Castellers de Vilafranca volen estrenar la td9fm aquest diumenge
Judit Benages
18/07/2019 - 17:38h

Els vilafranquins tenen com a objectiu descarregar la td9fm aquest diumenge a la diada de Les Santes de Mataró

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a les 12 del matí per la diada de Les Santes a la plaça de Santa Anna de Mataró, juntament amb els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrasa.

Després d’haver descarregat el 3 i 4d9f, la td8f i el pd7f per segon cop enguany dissabte passat, els vilafranquins volen fer un pas més aquest diumenge i els agradaria completar el primer gamma extra de la temporada, concretament la td9fm, que acompanyarien del 3 i 4d9f i del pd7f. Per fer-ho, però, demanen la col·laboració de tothom. A més a més, a l’assaig d’aquesta nit, per celebrar els 250 4d9f descarregats, convidaran a sopar a tothom que hi vagi.

Rècord de 4d9f

Els Castellers de Vilafranca són la colla que ha descarregat més 4d9f, amb una gran diferència amb les altres, segons va explicar dissabte el cronista casteller Pep Ribes al seu perfil de twitter . Després dels 250 completats pels de Vilafranca, la colla que n’ha assolit més són els Minyons de Terrassa amb 142 i la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb 120.

PUBLICITAT

Són les tres colles que superen la centena de quatres folrats, i les segueixen la Colla Joves Xiquets de Valls ( 85 ), Jove de Tarragona ( 74 ), i els Capgrossos de Mataró ( 69 ). En total hi ha tretze colles que han descarregat el 4d9f, a més dels Xiquets de Reus, que l’han pogut coronar dues vegades

També et pot interessar

Comentaris