Subirats completa la seva oferta per al turisme d’autocaravanes

Avatar
16/07/2019 - 18:33h

El municipi inaugura a l’estació de tren de Lavern una nova àrea amb capacitat per a 4 vehicles i diversos serveis per als usuaris

Subirats disposa d’una nova zona d’autocaravanes i zona d’esbarjo ubicada a l’estació de tren de Lavern. L’espai està situat al costat de l’equipament municipal per al lloguer de bicicletes, Bikemotions, i a prop de l’Oficina de Turisme municipal.

La nova àrea té capacitat per 4 vehicles, exclusivament per autocaravanes i campers, les quals poden estacionar un màxim de 48 hores. Els serveis que s’ofereixen són: càrrega d’aigua potable, eliminació d’aigües residuals; buidatge d’aigües grises, aigües netes i aigües negres; i una zona de pícnic arbrada. Els serveis de l’àrea són gratuïts i la neteja i manteniment són gestionats per l’Ajuntament de Subirats.

PUBLICITAT

La nova àrea d’autocaravanes es complementa amb el producte turístic “L’Encant de Subirats en autocaravana” vinculat a les Rutes enoculturals i l’oferta de cellers, caves, cases de turisme rural i restaurants del municipi. Aquesta oferta permet que les autocaravanes estacionin gratuïtament en espais habilitats dins de les propietats privades un màxim de 2 nits.

El projecte va començar l’any 2009, quan l’Ajuntament i algunes empreses del municipi van signar un acord de col·laboració amb la Unió Caravanista de Catalunya per donar a conèixer i promocionar els atractius paisatgístics, culturals i gastronòmics de Subirats.

També et pot interessar

Comentaris