El vi, la base del jazz

05/07/2019 - 07:52h

Una trentena de cellers participen a la fira de vins de la rambla Nostra Senyora

Tot i que encara n’hi ha molts que es pensen que la raó de ser del Vijazz és el jazz, el cert és que la base del festival continua sent el vi. Quan els Tastavins van decidir posar en marxa aquest projecte, ja fa 13 anys, ho van fer amb la intenció de promocionar els vins i els caves que s’elaboren al territori. Més d’una dècada després, l’objectiu es manté intacte.

El que també es conserva és la fórmula que es va idear fa 13 anys per donar a conèixer els productes elaborats al Penedès: la fira de vins. Enguany comptarà amb la participació d’una trentena de cellers que ocuparan la rambla Nostra Senyora, un espai on la mostra va anar a parar de manera circumstancial, però on ha trobat el seu escenari ideal.

La fira s’allargarà de divendres a dissabte i l’horari serà de dos quarts de 6 de la tarda a la 1 de la matinada, divendres i dissabte, i de dos quarts de 6 de la tarda a les 11 de la nit, diumenge. El preu del tiquet serà de 12 euros i inclourà tres consumicions, un copa Riedel i una entrada per seure al pati de butaques de la plaça Jaume I. Només es podrà accedir a aquest espai amb els tiquets que inclouen les degustacions.

La mostra inclourà petites reformes per fer encara més còmoda l’estada dels visitants, perquè els Tastavins tenen clar com n’és d’important perpetuar i millorar any rere any un esdeveniment d’aquest tipus. El seu president, Max Margalef, apunta que “aquest és el camí per donar a conèixer la qualitat dels vins que s’elaboren al nostre territori”.

També et pot interessar

Comentaris