Distribuïdes les competències del nou govern de la Bisbal del Penedès

L’equip de govern de la Bisbal del Penedès Foto:Ajuntament
02/07/2019 - 09:21h

L’alcaldessa, Agnès Ferré, signa el decret que validarà dijous el ple

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha signat el decret de nomenament de delegacions específiques als regidors i regidores de l’equip de govern (Junts per la Bisbal) amb la finalitat de gestionar els assumptes o serveis determinats de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. El ple d’aquest dijous en donarà compte.

La distribució de les diferents àrees entre els membres de l’equip de govern queda de la següent manera:

Agnès Ferré Cañellas. Alcaldessa
-Regidora de Serveis centrals: Secretaria, Contractació, Recursos humans, Informàtica i Comunicació.
-Regidora d’Hisenda: Administració financera i hisenda municipals, planificació econòmico financera i elaboració, gestió i execució del pressupost municipal.
-Regidora d’Urbanisme: Planificació urbanística, serveis urbanístics i patrimoni municipal.
-Regidora d’Empresa i Ocupació: polítiques d’ocupació a través del SOM Bisbal, projecte Integra’ls, relació amb les empreses del polígon industrial i projectes i convenis amb altres organismes i institucions.

Judith Vidal Vilella. Primera tinent d’alcalde
-Regidora de Cultura i lleure: polítiques culturals i de lleure, organització del Centre Municipal de Cultura, del servei de biblioteca municipal i dels casals d’estiu i de Nadal, així com relació amb les entitats culturals del municipi.
-Regidora de Turisme: Polítiques de turisme, relació amb les empreses i entitats turístiques i enoturístiques i representació de l’Ajuntament al Consorci d’Enoturisme del Penedès.
-Regidora de Comerç: Polítiques de potenciació del comerç local i de campanyes relacionades amb aquesta àrea, com ara el «xec nadó».
-Regidora d’Agricultura: polítiques d’acompanyament i suport a l’agricultura i relació amb els ens i empreses del sector primari.

Leonor Uceda Martín. Segona tinent d’alcalde
-Regidora d’Ensenyament: polítiques de gestió i millora de la llar d’infants municipal, l’escola municipal de música i l’escola d’idiomes i representació de l’Ajuntament als consells escolars de l’escola Ull de Vent i de l’institut Coster de la Torre.
-Regidora d’Enllumenat i del servei d’abastament d’aigua potable i clavegueram: coordinació i seguiment de la gestió i manteniment de la xarxa d’aigües i clavegueram.
-Regidora de Mobilitat i via pública.
-Regidora de Medi ambient: polítiques de medi ambient i sostenibilitat ambiental, gestió i millora dels camins i de les franges forestals.
-Regidora de Protecció animal: polítiques de protecció animal, gestió de les colònies de gats i ordenances relacionades amb aquest assumpte.
-Regidora d’Esports: polítiques d’esports, desenvolupament del poliesportiu municipal i relació amb les entitats esportives del municipi.

Feliu Gil Esteve
-Regidor de Sanitat: polítiques de salut, coordinació del servei d’ambulàncies per a les festes i activitats organitzades per les entitats i associacions del municipi, coordinació del servei de podòleg al municipi i coordinació del servei de control de plagues.
-Regidor de Festes: organització de la Festa Major d’estiu i la seva coordinació amb les entitats del municipi. Coordinació de les festes d’estiu de les urbanitzacions amb les associacions de veïns.
-Regidor de Barris: relació i coordinació amb totes les associacions de veïns del municipi.

Félix Villazán Ruiz
-Regidor de Seguretat ciutadana: polítiques de seguretat ciutadana al municipi, amb noves mesures i serveis de seguretat.
-Regidor de Gestió de residus: polítiques de bona gestió de residus al municipi i coordinació del Punt Verd.
-Regidor de Joventut: polítiques de suport als/les joves, responsable de la Cova Jove i coordinació amb Jove Baix Penedès.

Paqui Cepas García
-Regidora de Benestar social i habitatge: polítiques de benestar social i d’habitatge, coordinació dels serveis socials juntament amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i gestió del Rebost solidari.
-Regidora de Gent gran: polítiques de millora i ampliació dels serveis a la gent gran del municipi i gestió del Racó de la gent gran.
-Regidora d’Atenció a la ciutadania: polítiques de transparència i participació de la ciutadania en la gestió municipal i millora i creació de nous serveis per a la relació entre la ciutadania i el Consistori.

També et pot interessar

Comentaris