Tast de xarel·los i tapes amb música arran de mar

19/06/2019 - 19:57h

Cunit presenta la VII Xarel·lada al Penedès Marítim

Cunit acollirà dissabte dia 29 de juny la VII Xarel·lada al Penedès Marítim, l’única festa del xarel·lo a tocar del mar. Aquest és el setè any que el municipi cunitenc ofereix un espai de trobada de vins de la varietat xarel·lo acompanyats de degustacions elaborades pels restauradors i els pastissers del municipi.

La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de la sommelier cunitenca Carme Garcia, juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit i amb l’objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès, i en particular al xarel·lo.

L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.

Iniciativa inèdita al Penedès Marítim

Amb aquesta activitat, segons l’organització, es continua apostant per a consolidar la marca Penedès Marítim, vinculant la imatge del territori a un concepte territorial com és el Penedès, carregat de valor afegit. Enguany, la Xarel·lada al Penedès està vinculada al Consorci d’Enoturisme Penedès, que conjuga la promoció turística amb les potencialitats del món del vi.

A les 13h tindrà lloc el Tast amb Xarel·lo, al ‘xiringuito‘ del restaurant L’Arrosseria pels assistents a la ponència. Cal inscripció prèvia a turisme@cunit.cat.

A partir de les 20h i fins a les 23h, es podrà visitar i gaudir de la Mostra de Xarel·los de cellers del Penedès, tot plegat amenitzat amb música del DJ Xef Andreu i del grup Bocamolls; a més d’un tast de tapes dels restauradors i pastisseria locals participants.

El preu del tiquet serà de 12 euros i inclourà 3 copes de vi, 2 tapes, un postre i copa de regal.

També et pot interessar

Comentaris