“Joc de Cartes” de TV3 tasta el Penedès

18/06/2019 - 13:06h

Quatre restaurants penedesencs competiran pel premi de 5.000 euros

Aquest matí s’ha vist circular per alguns carrers de Vilafranca la furgoneta del programa concurs de TV3 “Joc de Cartes” que presenta Marc Ribas.

Tothom es preguntava quin era el restaurant vilafranquí que participa en la tercera temporada d’aquest programa que s’emetrà a partir del mes de setembre però que ara està realitzant la gravació dels diferents programes. Per primera vegada el programa concurs aterra a l’Alt Penedès després que ho va fer al Garraf en l’anterior temporada. Per qüestions de contracte els restaurants participants no han volgut confirmar la seva participació al concurs.

“Joc de cartes” és un concurs de cuina on a cada programa quatre restaurants de la mateixa zona, per tant, és molt probable que hi participin restaurants no només de Vilafranca sinó de la comarca. Els restaurants competiran per decidir quin és el millor, votant-se entre ells i amb el vot decisiu del presentador per endur-se un pot de 5.000 euros. Però per saber els restaurants i el desenllaç final haurem d’esperar fins al setembre.

Comentaris