Nou cartipàs a l’Ajuntament de Calafell

El nou govern de Calafell en la seva primera reunió de treball, aquest dilluns. Foto: Ajuntament de Calafell
18/06/2019 - 11:35h

L’administració calafellenca s’estructurarà en cinc grans àrees de funcionament

L’Ajuntament de Calafell s’estructurarà en cinc grans àrees de funcionament, d’acord amb la proposta de cartipàs que impulsa el nou govern municipal del PSC. Aquest organigrama, segons informa el mateix govern, recull els canvis organitzatius que es venien fent des del passat mandat i també els acords de governabilitat que el grup majoritari, el PSC, ha signat amb els grups d’En Comú-Podem i del PP.

Les àrees seran les següents: Serveis Interns; Territori, Mobilitat i Transport; Ecologia Urbana i Seguretat; Promoció de la Ciutat, i Igualtat i Drets Socials.

Hi haurà sis comissions informatives: cinc corresponen a les àrees esmentades i la restant serà la comissió de Promoció Esportiva. Organitzativament, les funcions de Promoció Esportiva estaran, però, dins de l’àrea de Promoció de la Ciutat.

“És un organigrama racional, que fa correspondre l’organigrama polític amb l’administratiu i tècnic”, ha explicat l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré. “Això era més complicat d’assolir quan s’han hagut de sumar majories amb diferents sigles, ja que les carteres quedaven condicionades pels pactes. Ara, en canvi, hi ha un govern més fort i cohesionat, amb col·laboracions d’altres forces, la qual cosa permet aquesta optimització d’estructures”, ha afegit Ferré.

És un organigrama racional, que fa correspondre l’organigrama polític amb l’administratiu i tècnic

Ramon Ferré, alcalde de Calafell


Les carteres dels regidors del nou govern calafellenc seran les següents:

Ramon Ferré i Solé. Alcalde.

Helena Rubio Pérez. Primera tinent d’alcalde. Regidora de Qualitat de Vida. Assumeix també Qualitat de Vida Animal, Participació i Comunicació.

Miguel Ángel Perín Tienda. Segon tinent d’alcalde. Regidor d’Urbanisme. Assumeix també Obres, Habitatge i Mobilitat. Presidirà la comissió informativa de Territori.

Lluïsa Lastra Flores. Tercera tinent d’alcalde. Regidora de Turisme. Assumeix també Comerç i Formació. Presidirà la comissió informativa de Promoció de la Ciutat.

Javier Estepa Ocaña. Quart tinent d’alcalde. Regidor de Serveis Interns. Inclou els serveis econòmics, atenció ciutadana, personal, serveis jurídics, contractació, compres i informàtica. Presidirà la comissió informativa de Serveis Interns.

Aron Marcos Fernández. Cinqué tinent d’alcalde. Regidor de Medi Ambient. Assumirà també Serveis urbans, Manteniment, Brigada i Inspecció. Presidirà la comissió informativa d’Ecologia Urbana i Seguretat.

Mònica Trepat Saura. Regidora de Cultura. Assumirà també Ocupació i Promoció Econòmica, així com la dinamització comerc ial del Poble i de Segur,

Júlia Fernández Lorente. Regidora de Joventut. També es farà càrrec de l’organització dels centres cívics i els punts juvenils.

Artur Peña Coca. Regidor d’Esports. Portarà també la cartera de Seguretat Ciutadana.


A més, Isabel Bou, regidora d’En Comú-Podem, serà la presidenta de la comissió informativa d’Igualtat; mentre que Maite González, del PP, presidirà la comissió informativa de Promoció Esportiva.

Empresa municipal

D’altra banda, el cartipàs del nou govern calafellenc inclou les designacions dels càrrecs de la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis, SA (CEMSSA). La presidirà l’alcalde i en seran vocals Lluïsa Lastra, Aron Marcos, Mònica Trepat, Júlia Fernández i Artur Peña.

També et pot interessar

Comentaris