Ramon Ferré (PSC), alcalde de Calafell per majoria absoluta en primera votació

Els 21 regidors del nou consistori calafellenc. Foto: Arnau Casals
17/06/2019 - 13:09h

A més del suport previst d’En Comú-Podem i PP, també va rebre el vot d’UAM

L’alcalde socialista de Calafell, Ramon Ferré, va ser reelegit dissabte en el ple de constitució del nou consistori per a la legislatura 2019-2023 amb els vots dels 9 regidors socialistes, els ja anunciats pel pacte de governabilitat amb En Comú Podem-Calafell, partit representat per Isabel Bou; i PP, amb Maite González; mentre que a darrera hora també s’hi va afegir el vot de l’única regidora d’Unió Alternativa Municipal (UAM), Noelia Sánchez.

D’acord amb el que es destaca des de l’Ajuntament de Calafell, per al ja alcalde reelegit “el nou govern té l’enorme responsabilitat de no defraudar els molts votants d’altres partits que ens donat la confiança”.

Ramon Ferré va afegir dissabte que “hi ha moltes sensibilitats i formes de pensar darrera dels vots que hem rebut i s’han de veure reflectides en l’acció del nou govern”.

A banda de la candidatura del cap de llista socialista, al ple de constitució del nou consistori calafellenc també van presentar candidatura pròpia a l’Alcaldia els grups d’ERC, Ciutadans, Sumem-Junts i la CUP. Com era d’esperar, tots aquests grups van votar els seus mateixos candidats.

La investidura de Ramon Ferré és la primera des de l’any 1996 en què un alcalde de Calafell repeteix mandat de forma consecutiva. Ferré ha indicat que espera que això sigui signe d’un mandat tranquil i constructiu, lluny de les consulvions ocorregudes en aquestes dues dècades.

Agraïment als votants

Ramon Ferré va agrair el suport rebut a les urnes. Un suport que va definit de claríssim, ja que el partit socialista de l’alcalde va assolir el 26 de maig el doble de vots i de regidors que el suport rebut l’any 2015. “Sabem que molts votants ens han fet confiança per la feina feta i, sobretot, per la forma en què hem governat els darrers quatre anys, amb proximitat a la ciutadania i amb una política humil, natural i humana”, va dir Ferré durant el ple.

Sobre la feina feta, l’alcalde calafellenc va apuntar que “governant en minoria, s’ha fet més feina que mai. I ho hem aconseguit parlant i dialogant amb tothom”. I va destacar que “no n’hi havia d’altra i ens hi hem deixat la pell, com vam prometre, per aconseguir-ho”.

Seguirem parlant i dialogant amb tothom i treballarem sense descans, deixant-nos-hi de nou la pell, perquè d’aquí a quatre anys poguem pensar que ha valgut la pena”

Ramon Ferré, alcalde de Calafell

“Seguirem fent-ho. Treballarem sense descans, deixant-nos-hi de nou la pell, perquè d’aquí a quatre anys pogueu pensar que ha valgut la pena”, va continuar l’alcalde Ferré.

Prioritats

De cara al mandat acabat d’estrenar, Ramon Ferré ha avançat que la prioritat serà la millora de carrers i de l’espai públic en general. També ha indicat que es tiraran endavant alguns equipaments ja previstos i programats, per continuar el gran esforç inversor realitzat en els darrers quatre anys en la creació o renovació d’equipaments esportius, culturals i cívics.

Així mateix, Ferré ha explicat que continuarà la transformació organitzativa de l’Ajuntament i la política econòmica realitzada fins ara “que ha permés augmentar la inversió un 250%, mentre l’endeutament municipal baixava 19 punts”.

També et pot interessar

Comentaris