Pacte de governabilitat entre el PSC i el PP a Calafell

14/06/2019 - 18:26h

La regidora Maite González presidirà una comissió de Promoció Esportiva

El PSC i el PP han arribat a un acord per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de Calafell en els propers quatre anys. L’acord es refereix tant a la investidura d’aquest dissabte de Ramon Ferré com a alcalde calafellenc, com al conjunt del mandat.

Els acords concrets que s’han signat, i que han estat aprovats per les respectives assemblees de les dues forces, són concretament els següents, segons el que ha fet públic el PSC:

“–Es garantirà la investidura de Ramon Ferré (PSC) com a alcalde.

–Es garantirà la governabilitat durant els quatre anys del mandat. En casos de discrepància en alguns dels punts que es presentin al Ple, s’establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva.

–La regidora del PP, Maite González, presidirà una comissió de Promoció Esportiva. A més, coordinarà les polítiques de Promoció Esportiva, coordinant-se amb la persona titular de la regidoria d’Esports, que serà del PSC.

–La regidora del PP assistirà a les juntes de govern local”.

El PSC calafellenc, que va obtenir una victòria electoral històrica en els comicis municipals del 26 de maig, amb 9 regidors; ja va signar fa uns dies un acord de governabilitat amb En Comú Podem-Calafell, que té Isabel Bou com a única regidora electa.

Bou presidirà una comissió d’Igualtat i, a més, coordinarà les polítiques d’Igualtat, Atenció a la dona i als col·lectius LGTBI. A més, com ja s’havia anunciat, la regidora d’En Comú Podem també assistirà a les juntes de govern local i treballarà amb qui s’encarregui de la regidoria de Qualitat de Vida, que serà algún regidor o regidora socialista.

També et pot interessar

Comentaris