Francisco Romero: “ERC no és coherent: veta el PSC a Vilafranca, però en altres llocs hi pacta”

Francisco Romero (al centre) es mostra satisfet amb l’acord arribat amb Junts per Vilafranca
13/06/2019 - 18:39h

El cap de llista del PSC de Vilafranca lamenta l’actitud d’ERC i assegura que l’acord amb Junts per Vilafranca prioritza la necessitat d’un govern estable

Francisco Romero es mostra satisfet de l’acord i creu que s’ha de valorar que el govern entre Junts i PSC “ha passat per una etapa de crisi econòmica molt gran i una situació política complicada i, tot i així, hem mantingut l’estabilitat”.

El líder dels socialistes assegura que la ciutadania “no ha votat per un canvi de govern i això es demostra amb el fet que mantenim els mateixos regidors” i, per tant, l’acord que han signat “està pensat per la sortida de la crisi i estable però transversal perquè volem obrir-nos als altres partits”.

Segons Romero en aquests anys s’ha fet molt bona feina i calia garantir “un govern estable durant 4 anys, basat en temes municipals que són els que ara importen perquè ens hi juguem el futur”. Romero ha apuntat que els polítics “estem per arribar a acords i, tot i ser partits molt diferents, crec que tenim una complicitat molt gran en temes municipals”.

Tot i ser partits molt diferents, amb Junts per Vilafranca tenim una complicitat molt gran

Francisco Romero, cap del PSC a Vilafranca

El socialista ha reconegut que ara que tenen un regidor més, i Junts per Vilafranca un de menys, l’acord “respecta i és molt rigorós amb el resultat de les urnes i, per tant, la proporció de regidors té el seu pes tant a la part de programa com de gestió”. Romero no ha avançat res del cartipàs – que definiran la setmana que ve-, però ha assegurat que “com fins ara, les quatre grans àrees tindran regidors dels dos partits”.

Finalment Romero lamenta que ERC veti al PSC “quan en altres municipis estan pactant amb nosaltres sense cap tipus de problema”.

Comentaris