El Vendrell recupera la Fira Cotxocasió amb uns 200 vehicles

13/06/2019 - 11:38h

Se celebrarà aquest cap de setmana al pàrquing de la zona escolar

El Vendrell recupera aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de juny, el Cotxocasió, la històrica fira del vehicle d’ocasió organitzada pel Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) i que no se celebra des de fa 10 anys.

El Cotxocasió 2019 tindrà lloc tant dissabte com diumenge, en horari de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, a l’avinguda Camp d’Esports. Més concretament, en una zona de venda que ocuparà una superfície d’aproximadament 2.000 metres quadrats del pàrquing de la zona escolar.

Des del seus inicis, aquesta fira de la qual se n’han organitzat 14 edicions es feia a la Rambla, però des del CIT del Vendrell es creu que la nova ubicació “és millor per aquest tipus de fires, amb una millor accessibilitat, més llocs d’aparcaemnts i zones més obertes”. “És una aposta i esperem tornar a exercir de capital de comarca en aquest tipus de fires”, s’afegeix des del CIT.

Més de 200 vehicles
A la Fira Cotxocasió del Vendrell s’hi podran trobar més de 200 vehicles a un preu immillorable i, per tant, per a un client amant de tot tipus de vehicles i apte a totes les butxaques. Hi haurà vehicles de gerència, cotxes semi-nous procedents de l’anomenat quilòmetre 0, de demostració dels concessionaris automobilístics i de cortesia.

Tots els vehicles que es posaran a la venda per part de mitja dotzena de concessionaris han estat totalment revisats i, per tant, tenen totes les garanties tècniques que han de tenir.

Els concessionaris que participaran en aquesta fira del vehicle d’ocasió al Vendrell són Garatge Europa Vendrell, SL; Algaresa Motor, SL; Nicolas, SA; Car & Go, Autoxandri i Nielsen Cars.

A banda de tota l’oferta automobilística, l’organització del Cotxocasió El Vendrell ha programat diverses activitats adreçades a la canalla.

A la imatge adjunta, una fotografia d’arxiu del sector de l’automoció a la tradicional Fira de Santa Teresa.

També et pot interessar

Comentaris