Acord entre el PSC i En Comú Podem per governar a Calafell

12/06/2019 - 11:38h

Els socialistes i els comuns signen un pacte per garantir el suport a Ramon Ferré en l’acte d’investidura del nou alcalde, i també durant la legislatura

El PSC i En Comú-Podem han arribat a un acord per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de Calafell en els propers quatre anys, tal com han explicat els socialistes en el seu bloc.

L’acord es refereix tant a la investidura de dissabte vinent, com al conjunt del mandat. Els acords concrets que s’han signat, i que han estat aprovats per les respectives assemblees de les dues forces, són els següents:

Es garantirà la investidura de Ramon Ferré (PSC) com a alcalde.

Es garantirà la governabilitat durant els quatre anys del mandat. En casos de discrepància en alguns dels punts que es presentin al Ple, s’establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva.

La regidora d’EnComú-Podem Isabel Bou Bayona presidirà una Comissió d’Igualtat. A més, coordinarà les polítiques d’igualtat, atenció a la dona i als col·lectius LGTBI, treballant amb la persona titular de la regidoria de Qualitat de Vida, que serà del PSC.

La regidora d’En Comú-Podem assistirà a les juntes de govern local.

També et pot interessar

Comentaris