Nova gestió del restaurant de Cal Figarot

Cal Figarot estarà gestionat a partir d’ara per Cal Blay
12/06/2019 - 10:58h

El restaurant ubicat a la seu social dels Castellers de Vilafranca passa a formar part del grup Cal Blay

El pròxim dijous 27 de juny el restaurant de Cal Figarot de Vilafranca obrirà les portes sota la gestió de Cal Blay. A partir d’aleshores el segell d’aquesta empresa sadurninenca dedicada a la gastronomia serà present als fogons i a les taules de la seu social dels Castellers de Vilafranca.

Sota el nom de Cal Figarot, menjars i beures, Cal Blay ha ideat una carta farcida d’aperitius, tapes i platillus i on també hi haurà lloc per a algun dels plats més representatius de la seva cuina.

Cal Figarot és un edifici declarat bé cultural d’interès local i ara a aquest gran atractiu arquitectònic, se li afegeix la cuidada oferta gastronòmica de Cal Blay que es podrà gaudir de dilluns a diumenge, excepte els dimarts, del migdia fins a la nit.

Cal Figarot compta amb una gran sala i una espectacular terrassa al pati interior que el converteix en un espai idoni per a grups, festes familiars i infantils, aniversaris i serveis de càtering. 

A més a més, el dia 7 de juliol s’inaugurarà de manera oficial un museu on es podrà veure tota la història del món casteller. Aquest espai és un bon reclam per a empreses i agències d’esdeveniments amb possibilitats de fer team buildings o tallers de castells.

En resum, aquest nou projecte s’afegeix als altres tres que formen part de la família Cal Blay: el clàssic Cal Blay Vinticinc a Sant Sadurní; el Mirador de les Caves enmig de les vinyes de Subirats i La Masia d’Esplugues, històric local a l’entrada de Barcelona.

 —  —  —  —

Comentaris