Constituïda la delegació del Club Rotary al Baix Penedès

11/06/2019 - 15:59h

El president els dos primers anys serà Florenci Nieto

Dissabte 1 de juny al vespre, es va celebrar a l’Antiga de Calafell l’acte de lliurament de la carta constitutiva del nou Rotary Club del Baix Penedès, a càrrec del governador del Districte 2202, Eduardo Cuello, al president de la nova entitat solidària, Florenci Nieto.

Com qualsevol dels més de 35.000 clubs Rotary del món, una iniciativa que va emprendre ja fa més de 100 anys l’advocat nord-americà Paul Harris i que avui compta amb més d’1,3 milions de membres, el club nascut al Baix Penedès vol millorar la qualitat de vida de la gent necessitada i ho farà tenint sempre presents les premisses de l’amistat i la pau.

En aquest sentit, Florenci Nieto, de Roda de Berà, president de la patronal PIMEC-Comerç a Tarragona i província i primer president del Rotary Club del Baix Penedès per dos anys, ha comentat que “el Rotary és responsable, per exemple, que la malaltia de la pòlio s’hagi erradicat en un 98% al món”. Així mateix, val a dir que l’entitat té relació amb la Fundació Bill Gates i en aquest sentit per cada dòlar d’ajuda que aporta, Gates es compromet a afegir-n’hi dos.

Primera junta

A banda del seu president, a la primera junta del Rotary Club del Baix Penedès hi ha el farmacèutic vendrellenc Enric Vicente Sisternes, com a secretari; el també farmacèutic i jutge de pau de Calafell, Lluís Antoni Espuis, com a tresorer; la farmacèutica calafellenca Maria Mauri, com a macera (mestra de cerimònies del club); l’exprofessora i exalcaldessa del Vendrell Helena Arribas, com a cap de Relacions Institucionals; i l’empresària arbocenca Càndida Rosa Jané, com a membre del mateix departament.

En l’acte de constitució del Rotary Club del Baix Penedès es van recaptar més de 400 euros per ajudar la residència Sant Josep que treballa per a menors d’edat desemparats i que té una seu a Tarragona i una altra al Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris