Harmoni t’ajuda a prendre consciència del teu cos… per dins i per fora

Judit Benages
07/06/2019 - 10:04h

El centre Harmoni de Vilafranca no és un centre d’estètica per a homes i dones tradicional, sinó que va més enllà.

Gràcies al treball de la Mayte Ortiz en estètica conscient, les clientes prenen consciència absoluta del seu cos. Formada en estètica, però també en el món de les teràpies, Ortiz és també constel·ladora familiar i terapeuta Gestalt. I fusiona estètica amb les teràpies alternatives.

El primer que fa la Mayte és proposar a la clienta deixar el mòbil al vestidor per tal que pugui desconnectar totalment i gaudir de l’estona que passarà a Harmoni.A partir d’aquí, comença el ritual de benvinguda, amb un bany de peus amb olis essencials amb punts de reflexologia. Ja un cop a la cabina, es fa un centrament, se l’anima a fer respiracions profundes amb oli de lavanda per tal que prengui consciència de totes les parts del seu cos, amb música suau i relaxant, sota les seves expertes mans, i, finalment, s’inicia el tractament que la persona hagi demanat.

Com la Mayte, a més, també és terapeuta floral pot aplicar Flors de Bach en alguns tractaments, les quals ajuden en la gestió emocional: “si estàs bé per dins es reflecteix per fora”. La pell està més lluminosa, oxigenada, l’expressió facial més relaxada i la mirada més viva. Cal destacar que, a més, a Harmoni també fan tallers de constel·lacions familiars un cop al mes, reiki i tai-txi. Tot, sempre, amb cita prèvia.

També et pot interessar

Comentaris