Perruqueria i estètica de qualitat, a preus assequibles i en un mateix local

Judit Benages
07/06/2019 - 09:25h

A Steticco fan múltiples tractaments facials i corporal, serveis de perruqueria a un preu més que raonable o depilacions lowcost.

Situat en ple centre de Vilafranca, a Steticco sortiràs com a nova – o nou- sense haver de canviar de local. I tot amb els millors preus i amb marques de gamma alta catalanes (no asiàtiques). A Steticco fan des de múltiples tractaments facials i corporals a partir dels 25 euros fins a serveis de perruqueria a un preu més que raonable o depilacions al mateix preu que a les firmes lowcost. Així, per exemple, renten i assequen des de 12 euros.

A Steticco es pot demanar hora i, així, poder anar més tranquil·les. Un dels tractaments més destacats que fan al centre vilafranquí, i amb més èxit, és el denominat BB Glow Girl, que aconsegueix un efecte de pell de porcellana, com acabada de maquillar, mitjançant micropuncions indolores i productes no invasius.

No és un maquillatge semipermanent ni un “efecte flaix” per aplicar en moments concrets, sinó un tractament de medicina estètica amb components d’alta cosmètica que arriba a durar tot un any. Una autèntica revolució que et pots fer a Vilafranca! I tot, amb un tracte personalitzat i familiar.

També et pot interessar

Comentaris