Shiatsu, l’art del contacte

05/06/2019 - 12:02h

Obert fa 13 anys, l’’Art del Massatge és un centre especialitzat en massatges, reiki, acupuntura i altres teràpies naturals a Vilafranca

L’ambient de l’Art del massatge està creat perquè el client es pugui relaxar i gaudir de teràpies manuals de tota classe, com ara shiatsu, una teoria mèdica japonesa i xinesa que es defineix com una teràpia administrada amb els polzes, colzes, genolls i palmell de la mà, sense cap instrument, amb el propòsit de mantenir la salut, millorar-la i tractar diferents malalties específiques.

També regula i equilibra l’estat físic i emocional de la persona, al mateix temps que activa l’autocuració pròpia. Amb el shiatsu s’agafen els punts i parts del cos que són més efectius per a cada tractament i així poder influir sobre l’energia i posar-la en equilibri.

El shiatsu és recomanable per tractar l’estrès, els problemes d’esquena, la lumbàlgia, la ciàtica, els problemes cervicals, la paraplegia, les lesions esportives, l’ansietat, l’insomni, el mal de cap, les migranyes, l’estrenyiment, els problemes psicopàtics, els dolors menstruals, la menopausa, la fatiga i el cansament crònic, entre altres. I també serveix per tractar els mals de les embarassades o les de postpart.

Per rebre una sessió de shiatsu des del centre vilafranquí recomanen portar roba còmoda i mitjons de cotó i evitar anar-hi en dejú o amb l’estómac ple i sense haver pres estimulants com l’alcohol o cafè. Imprescindible reservar hora.

També et pot interessar

Comentaris