No+Vello Vilafranca, molt més que depilacions

A No+Vello Vilafranca fan també neteges de cutis
04/06/2019 - 06:11h

El centre vilafranquí també és especialista en neteges facials mitjançant la innovadora tècnica de l’ultrasò

L’empresa No+Vello és conegudíssima per les seves depilacions. Però val molt la pena destacar que al No+Vello de Vilafranca també fan neteges facials, el primer pas per a una pell perfecta. I ho fan mitjançant la tècnica de l’ultrasò, una de les tecnologies més innovadores en el sector.

L’ultrasò aconsegueix realitzar una neteja facial en profunditat eliminant les impureses de la pell sense agredir-la. Sense necessitat de productes químics i de manera indolora, elimina les cèl·lules mortes i reactiva la circulació a la zona estimulant la formació de col·lagen i la regeneració cel·lular.

La sessió inclou, a més, l’aplicació d’un concentrat d’àcid hialurònic d’efecte tensor, que revitalitza la pell i minimitza les arrugues i línies d’expressió gràcies al seu poder per retenir la hidratació natural de la pell. A més, el preu és més que assequible ja que la neteja amb ultrasò, amb també aplicació d’una mascareta, costa 33,50 euros.

Per altra banda, no es pot parlar de No+Vello sense fer referència a la depilació, de la qual són especialistes ja que compten amb la tecnologia més avançada per obtenir els millors resultats amb una depilació ràpida, segura, indolora i eficaç. Al centre vilafranquí tenen dues tècniques diferents: el làser díode i la llum polsada o IPL.

A Vilafranca compten amb un equip de gran potència de làser díode -recomanat per a tota mena de pell i pèl- que els permet un tractament altament efectiu, ràpid i segur per a la pell. Compta amb un sistema de refrigeració de la dermis que fa el tractament més confortable per al client i, gràcies a la utilització d’una peça de mà de gran superfície d’aplicació de llum, tracten cada zona en un temps rècord.

Per altra banda, a diferència del làser díode, que treballa amb una longitud d’ona fixa de 810 nm, la llum polsada o IPL es mou entre els 700-900 nm, cosa que converteix aquesta tècnica en una manera molt versàtil d’eliminar diferents tipus de pèl. És molt eficaç en l’eliminació del pèl fi i residual després de l’aplicació del làser díode i aporta, així, la solució definitiva al pèl en totes les seves fases.

També et pot interessar

Comentaris