La pell no té recanvi, a Montse Quintana saben com cuidar-la

03/06/2019 - 16:05h

El centre d’estètica Montse Quintana és l’establiment d’aquest tipus amb més tradició de Sant Sadurní

Montse Quintana és un dels centres d’estètica i cura personal amb més tradició de Sant Sadurní. 30 anys d’experiència avalen la tasca d’aquest establiment que és un referent a l’hora d’oferir al client tractaments personalitzats depenent dels objectius que tingui el client. A Montse Quintana aposten perquè cada tractament actuï en diverses parts del cos, escurçant així el temps que s’ha d’invertir per millorar allò que no ens satisfà.

El centre del carrer Mestre Antoni Torelló de Sant Sadurní disposen d’alta tecnologia en tractaments estètics i cosmètica, amb una inversió important en tècniques innovadores facials i corporals que ofereixen els millors resultats. Tot emmarcat en un ambient d’harmonia, equilibri i benestar.

La pell és el millor mirall per comprovar el pas del temps, per això a Montse Quintana consideren molt important tenir una bona rutina en la cura de la pell facial, i també en la de la resta del cos. Des de l’acne de l’adolescència o els primers símptomes de la molesta cel·lulitis, tot són símptomes que mostren el pas del temps en la nostra pell.

A Montse Quintana t’assessoren per trobar la manera d’atenuar totes aquestes senyals, i fer que els anys no pesin. Perquè en definitiva, la nostra pell no té recanvi.

També et pot interessar

Comentaris