Punt Clínic, especialistes en acupuntura i medicina tradicional xinesa

A Punt Clínic són especialistes en acupuntura xinesa
Judit Benages
03/06/2019 - 13:27h

El centre vilafranquí realitza tractaments innovadors i de gran qualitat, tant preventius com d’acció activa per millorar estats com ara ansietat, insomni, depressió o dolor, entre altres

L’acupuntura i la medicina xinesa és una ciència reconeguda com la medicina més antiga del món. Avui en dia la seva aplicació, i efectes terapèutics, sempre per professionals de l’acupuntura, segueix tenint excel·lents resultats en la salut de les persones.

És una tècnica indolora que consta de la punció d’agulles molt fines en punts específics segons necessitat del pacient, que aporten gran impacte a la salut de les persones, com en la disminució del dolor, la cura d’algunes patologies i la millora de la qualitat de vida.

La clínica Punt Clínic, al centre de Vilafranca del Penedès, està especialitzada en medicina tradicional xinesa i acupuntura, realitza tractaments innovadors i de gran qualitat, tant preventius, com d’acció activa de tractament en les àrees com ansietat, insomni, depressió, dolor, l’obesitat, entre d’altres.

L’acupuntora professional i titular de la clínica, Immaculada Z. Muniente, és infermera i titulada universitària en medicina tradicional xinesa i acupuntura (Universitat de Barcelona), màster universitari en investigació (URV) i postgrau universitari en teràpies naturals.

Muniente ha estat premiada per universitats i organismes oficials pels seus projectes d’investigació en acupuntura clínica, fet que l’ha posicionat com una professional recomanada de prestigi dins l’area de la salut.

PUBLICITAT

Actualment està realitzant el doctorat sobre un assaig clínic amb acupuntura a malalts amb patologies neurodegeneratives a l’Hospital de Bellvitge.

També et pot interessar

Comentaris