L’Alt Penedès mostra el dia a dia de les seves explotacions agrícoles i ramaderes

31/05/2019 - 12:51h

13 empreses de la comarca participen aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juny en una nova edició del ‘Benvinguts a Pagès’ amb ofertes en restaurants i allotjaments

El món rural català ja està a punt per viure, aquest cap de setmana, una nova edició de ‘Benvinguts a pagès’, unes jornades de portes obertes en explotacions agràries i de propostes originals en restaurants, allotjaments i activitats.

En les tres edicions anteriors, l’activitat ha comptat amb la participació d’unes 55.000 persones que s’han desplaçat pel territori català amb l’objectiu de participar d’una experiència lúdica que permet descobrir, tastar i comprar els productes del territori. No només s’hi impliquen empreses elaboradores, sinó que cada any també s’hi sumen establiments de restauració, allotjaments i entitats diverses.

Participants penedesencs

A l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci de Promoció Turística, participen 6 explotacions agràries: Aviram Família Olivella Cruz, Cellers de Can Suriol del Castell, Celler Cuscó Berga, Granja Guirigall, La Granja Rural d’Espitlles i el Molí d’Oli Josep Lluch; 5 restaurants: Cal Blay Vinticinc, Restaurant Caves Canals i Munné, El Centre, Mirador de les Caves i El Gat Blau; 2 allotjaments: Cal Barber i Cal Negri, i 3 activitats complementàries: la ruta gastronòmica Cuines i Tapes del Remeiart (Santa Margarida i els Monjos), Passejada per la terra del préssec d’Ordal (Subirats) i Visita a l’obrador Moió Melmelades (Font-rubí).

Totes les activitats, el seu preu, i si cal inscripció prèvia per participar-hi, es pot consultar a la pàgina de la campanya. Hi ha descomptes especials per a membres de diversos col·lectius, com el Club Súper 3. Els establiments que formen part de l’activitat estaran identificats amb adhesius especials de la jornada.

També et pot interessar

Comentaris