Estètica i salut, una combinació possible amb la Fisioestètica

A Miostaf són especialistes en fiosestètica
31/05/2019 - 12:10h

MIOSTAF és una clínica de fisioteràpia dedicada a cuidar els pacients oferint serveis de fisioteràpia, osteopatia, fisioestètica, nutrició, pilates, ioga i entrenaments personals.

Des de ja fa 5 anys som un dels pocs centres de Catalunya especialitzats en la fisioestètica. Marta Pluvins té formació en aquest àmbit i posseeix una gran experiència, ja que és formadora internacional d’INDIBA, tant en el camp de la fisioteràpia com en l’estètica

Fisioestètica
És una especialitat de la fisioteràpia enfocada al tractament de les imperfeccions estètiques derivades de l’edat, l’augment i la pèrdua de pes i malalties. Entenem que l’estètica també pot esdevenir un problema de salut i les teràpies aplicades des del camp de la salut és una garantia de rigor, on s’explora el pacient i s’apliquen les diferents tècniques des del coneixement de l’anatomia i la fisiologia. A més, com a fisioterapeutes és una eina bàsica en l’èxit de la recuperació postcirurgia estètica com implants, liposuccions, etc. Així doncs tracten la bellesa des d’un punt de vista funcional i de salut amb garanties d’èxit i visibles des de la primera sessió. Els tractaments que ofereixen, aporten solucions a nivell facial, corporal i taques de la pell.

INDIBA Estètica
INDIBA és una tecnologia única i pionera per la realització de tractaments facials i corporals. És una tècnica sense dolor, segura i agradable i amb resultats des de les primeres sessions.
MIOSTAF hem estat pioners en l’aplicació d’aquesta tècnica en aquest àmbit, i ens avalen 12 anys d’experiència.
Pràcticament sense contraindicacions, el tractament ofereix resultats en reafirmació, arrugues, estries, remodelació corporal, cel·lulitis, drenatge, cames cansades i millora de circulació, reducció d’edemes i hematomes postquirúrgics, accelera els processos de recuperació i de regeneració dels teixits.

Massada Cosmètica
Tots els tractaments fisioestètics combinen INDIBA amb Massada cosmètica. Un binomi que està estudiat al detall i que lliga a la perfecció per millorar el resultat de cada sessió. Massada utilitza olis essencials biològics i primeres matèries seleccionades meticulosament. Així, poder gaudir de cada sessió d’estètica amb la combinació d’aquests productes que ajudaran a complementar el tractament en funció de la tipologia de la pell i problemàtica del pacient.

Nou tractament: Elimina taques i reafirma
Aquesta temporada presentem un innovador tractament facial. El peeling químic és un producte fet per diferents components que tenen com a finalitat eliminar les capes de la pell d’una manera controlada i no invasiva, per tal que sorgeixi una pell nova amb menys arrugues i taques. Es pot fer tot l’any i en tots els tipus de pell.

S’aplica en tractaments de taques, marques d’acne, estries, cicatrius, etc. Per tal de complementar la lluminositat i la hidratació del tractament. La línia de pells sensibles i bicel·lular de Massada ens ajudarà a restablir l’equilibri de la pell i a aconseguir uns resultats immillorables.

També et pot interessar

Comentaris