Espai Pilates, més de 10 anys al servei del client

Espai Pilates va obrir fa 11 anys a Vilafranca
31/05/2019 - 11:21h

L’establiment vilafranquí té com a prioritat aconseguir un tracte el màxim d’individualitzat possible

Situat al carrer Ignasi Iglésias número 10 de Vilafranca, Espai Pilates va obrir fa 11 anys amb l’objectiu de convertir-se en un centre d’atenció personalitzada per a optimitzar la salut dels seus clients, tant des d’un vessant actiu per part del client com passiu. I així ha estat. I és que a Vilafranca hi ha molts centres de pilates, però aquest va ser el primer. I l’experiència es nota.

En l’Espai Pilates podràs realitzar la pràctica de tot el mètode complet per ajudar-te a millorar la condició física i la salut en general. Les classes sempre estaran dirigides per professionals qualificats que es preocupen perquè a cada classe arribis a donar el millor de tu mateix i així anar progressant.

També hi podràs trobar tot un seguit de teràpies complementàries que t’acabaran d’ajudar a trobar-te millor tant a nivell físic com emocional. Un espai de dedicació pel teu benestar amb l’objectiu de recuperar i millorar el teu estat anímic tractant allò que et provoca el desequilibri. Ofereixen, per exemple, massatge esportiu, quiromassatge, drenatge limfàtic, kinesiologia holística i flors de bach.

La Montse Sacrest, responsable del centre, explica que la seva prioritat és aconseguir un tracte el màxim d’individualitzat possible per als seus clients i, així, ofereixen classes de pilates individuals, per parelles, per trios o en grup de com a màxim sis persones. Els grups fan el mètode de terra i cadira i, en el cas d’individuals, parelles o trios segueixen el mètode complet: pilates a terra, reformer, cadillac, amb cadira i amb barril.

L’alma mater del projecte explica que el primer pas que segueixen amb cada alumne és fer una valoració del seu estat físic per, així, poder guiar-lo millor. Sempre recomanen que, com a mínim, es faci una classe individual per aprendre la tècnica de la millor manera i, després, si cal, ja es pot afegir als grups o, si així ho prefereix, continuar amb classes personals.

Ara, per a ells, la millora manera d’introduir-se en la pràctica del mètode és començant amb l’oferta de cinc sessions individuals per 150 euros ja que amb cinc sessions el client ja comença a tenir una idea bastant gobal del que és el mètode i agafa una bona base per, després, començar a evolucionar, progressar i millorar cada cop més. A Espai Pilates, a més, s’adeqüen a les necessitats i possibilitats de cada persona. Així, hi ha classes en grup més econòmiques, passant per trios, parelles i fins a les individuals.

La duració de les classes és de 55 minuts i el client pot escollir si hi vol anar un o dos dies per setmana. Un altre avantatge d’Espai Pilates és que ofereixen un ampli ventall d’horaris ja que obren de dilluns a divendres a les set del matí i no tanquen fins a les deu de la nit. Ofereixen classes individuals, en parella i trios durant tot el dia i, a més, també hi ha una àmplia varietat d’horaris per a grups.

A més a més, tenen una aplicació per a mòbil on l’alumne pot anul·lar ell mateix l’assistència a la classe grupal si no pot assistir-hi i fer el canvi per un altre horari que li vagi millor. Aquesta aplicació permet també als professors saber quins alumnes tindrà a classe i, així, poder personalitzar-la al màxim. Tot són avantatges, no?

També et pot interessar

Comentaris