El més important ets tu

31/05/2019 - 11:13h

Amb l’arribada del bon temps sembla que ve més de gust cuidar-se, sobretot per fora. I és que mai és tard per fer-ho.

Des de massatges, fins a neteges facials, exfoliants, manicures o pedicures,passant per una bona dosi de gimnàs o pilates, una tècnica que et cuida per fora, però també per dins. I és que cuidar l’interior és, ningú ho dubta, molt més important que preocupar-se pel físic. Però si podem fer les dues coses, perquè escollir-ne una?

En aquest espai especial hem volgut donar algunes idees per tal que tothom pugui sentir-se a gust amb ell mateix, sigui com sigui. Per deixar-se amanyagar i cuidar, que també és important.

Així, publiquem diferentes notícies on trobarem des de centres estètics tradicionals amb múltiples tractaments (No+Vello, AC Estilisme, Steticco o Montse Quintana), fins a centres especialitzats en pilates com Espai Pilates; un nou concepte de gimnàs com CarmenFit Terapèutic; combinació d’estètica i salut a Miostaf; estètica conscient a Harmoni; els especialistes en medicina xinesa i acupuntura de Punt Clínic; massatges de tot tipus a l’Art del Massatge i salut integrativa, teràpies complementàries i medicina natural a FAROS Espai Quàntic.

Tot plegat fa una bona combinació per posar-te a tu, lector, en el centre de tot. Perquè l’important, sempre, ets tu.

També et pot interessar

Comentaris