Els Castellers de Vilafranca volen fer un pas més

Els Castellers de Vilafranca van enguany pas a pas
30/05/2019 - 19:05h

Els vilafranquins actuen dissabte a la tarda a Sant Quintí de Mediona juntament amb els Moixiganguers d’Igualada

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a les 18.30h a la plaça de la Vila de Sant Quintí de Mediona juntament amb els Moixiganguers d’Igualada. En teoria havien d’actuar també els Castellers de Mediona però la majoria de canalla dels medionencs té el xarampió, cosa que els ha obligat a anul·lar-ne la participació.

El principal objectiu dels Castellers de Vilafranca per la diada de demà és estrenar la td8f, que seria la primera de l’any, i també voldrien portar a plaça, com a mínim, un castell de 9, que segurament seria el 3d9f, que ja van descarregar per primer cop a la diada de Fires de Maig de diumenge passat.

Els de Toni Bach, però, no descarten tornar a provar el 4d9f després del regust amarg que els va quedar per Fires després de dos intents desmuntats.

Cal destacar que enguany no se celebrarà a Sant Quintí la Mostra Gastronòmica, però que l’Ajuntament de Sant Quintí convida a les colles a una paella per sopar després de l’actuació.

I, sense deixar de banda el tema gastronòmic, els vilafranquins celebren el diumenge 16 de juny el 25è Concurs de Paelles a Cal Figarot. Tothom que hi vulgui participar pot apuntar-se per grups a la cartellera de la nau o a través del correu social@castellersdevilafranca.cat. El preu de la inscripció és de 5 euros per persona, que inclou pa, aigua, vi, cava i postres.

També et pot interessar

Comentaris