Vilafranca reduirà el consum de llum al carrer en un 60%

Aquesta setmana es canviaran les llums de diversos carrers del Centre i de les Clotes
28/05/2019 - 09:30h

En concret se substituiran 6 quadres d’enllumenat amb un total de 514 punts de llum. Amb aquest canvi s’espera una reducció del consum d’energia elèctrica de més del 60%, amb un estalvi de més de 40.000€/any i la reducció de les emissions de CO2 en 60,27 Tn CO2/any.

Aquesta setmana han començat els treballs de substitució de les lluminàries de l’enllumenat pública per tecnologia LED en vies públiques els barris del Centre i de les Clotes.

A les Clotes se substituirà l’enllumenat del balcó de les Clotes, el carrer Torrelles de Foix i la plaça de la Verema. Al barri del Centre se substitueix per LED l’enllumenat de pràcticament tots els carrers i places inclosos en l’illa de vianants.

Els treballs s’allargaran durant uns 3 mesos i compten amb un ajut econòmic de 300.000 euros dels fons FEDER de la Unió Europea amb càrrec a les línies d’ajuda del Fons Nacional d’Estalvi i Eficiència Energètica de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energía (IDAE), adscrit  al  Ministeri per a la Transició Ecològica.

També et pot interessar

Comentaris