Iniciativa per captar turisme familiar al Baix Penedès

Avatar
21/05/2019 - 20:10h

El CCBP i el Circ Raluy inicien una col·laboració.

L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) s’ha reunit amb la directora comercial del Circ Raluy Legacy, per tal d’iniciar una col·laboració que ofereixi una acció atractiva a la comarca, tant per a públic familiar resident al Baix Penedès com a possibles nous visitants.

Es tracta d’oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, i que es farien a la primavera i a la tardor, que acostumen a ser temporades més fluixes a nivell turístic.

PUBLICITAT

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià, ha apuntat que “el nostre gran objectiu és que el Baix Penedès es dinamitzi en diferents àmbits, i el turístic és fonamental per captar nous públics i nous prescriptors que ens puguin recomanar”.

En aquest sentit, el conseller comarcal de Turisme i regidor a Cunit, Jaume Casañas, destaca que “el públic familiar és important captar-lo en altres èpoques de l’any per aconseguir desestacionalitzar el turisme comarcal”. I afegeix: “Creiem que aquesta pot ser una activitat molt ben rebuda, i confiem que es pugui tirar endavant en els propers mesos”.

Des dels tres municipis implicats també es valora molt positivament iniciatives d’aquest tipus. La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, també defensa que “treballar de forma conjunta ajuda el territori, i el suport entre nosaltres és primordial per poder créixer’.

La iniciativa compta amb la col·laboració del Penedès Marítim i el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès.

També et pot interessar

Comentaris