Regull vol ampliar l’ajuda als infants amb trastorns d’aprenentatge

Junts per Vilafranca ha presentat les seves propostes en matèria de salut, medi ambient i esports
Judit Benages
21/05/2019 - 18:43h

El cap de llista de Junts per Vilafranca es compromet també a canviar la flota d’autobusos urbans per vehicles totalment elèctrics i ampliar la xarxa de carrils bici.

L’alcalde i cap de llista de Junts per Vilafranca, Pere Regull ha comparegut aquest dimarts davant dels mitjans de comunicació, acompanyat de diversos membres de la llista electoral per explicar les seves propostes en l’àrea de salut, esport i medi ambient.

Durant la compareixença, Regull ha mostrat el seu compromís amb l’atenció sociosanitària, posant en relleu la problemàtica latent en què es troben molts infants de Vilafranca que presenten dificultats d’atenció i parla. Per aquest motiu, Regull treballarà per ampliar els serveis de salut municipals a la gran majoria de nens i nenes que presenten trastorns d’aprenentatge. A més, l’alcaldable ha afegit que “lluitarem perquè des de l’Ajuntament es doni suport a les famílies de la vila que ho necessitin”. L’alcalde ha destacat que la sanitat pública atén “només els casos més greus i cal treballar perquè s’atenguin públicament també la franja intermitja, sempre i quan hi hagi un diagnòstic que ho corrobori”.

PUBLICITAT

Un dels principals objectius de Junts per Vilafranca per a la pròxima legislatura és millorar la qualitat i el servei sanitari de la vila. Per aquest motiu, Pere Regull pressionarà al Departament de Salut per aconseguir que els serveis de diàlisi es puguin realitzar a l’Hospital de Vilafranca. D’aquesta manera, es vol facilitar el dia a dia de les persones usuàries i les seves famílies.

En l’àmbit de l’esport, el candidat ha explicat que les obres del nou Pavelló Esportiu a Vilafranca, un altre dels principals objectius per a la pròxima legislatura, ja s’han iniciat. El nou equipament doblarà l’espai esportiu actual i comptarà amb una grada amb capacitat per a 300 persones per acollir qualsevol competició oficial. A més, el nou espai esportiu comptarà amb un paquet de millores de les instal·lacions, com ara la renovació de la gespa al camp de l’Espirall o la col·locació d’aquesta al camp de futbol número 3, que també tindrà una major il·luminació.

L’alcaldable ha afirmat que “el nou pavelló és una realitat, i el bon estat de les instal·lacions esportives, una prioritat.” En aquest sentit, Junts per Vilafranca proposa la millora de les pistes d’atletisme, la creació de més Parcs de Salut per a la gent gran que vulgui realitzar activitat física, i la construcció d’un skate-park perquè els joves de Vilafranca disposin d’instal·lacions adequades per al patinatge esportiu.
Amb aquestes iniciatives, Regull ha refermat el seu el suport a les entitats esportives de la vila, assegurant que “ha estat constant en els últims anys”. En aquesta línia, Junts per Vilafranca es proposa millorar les instal·lacions esportives actuals afirmant que “seguirem cedint-les gratuïtament a les entitats per a l’organització d’esdeveniments esportius”.

Pel que fa a l’àrea de la sostenibilitat i el medi ambient, el cap de llista de Junts per Vilafranca ha expressat la seva aposta de continuar “innovant en l’ús de les energies netes a Vilafranca, promovent iniciatives com ara substituir la flota d’autobusos urbans per vehicles elèctrics”.

PUBLICITAT

Una altra de les mesures sostenibles per a la pròxima legislatura és l’ampliació de la xarxa de carrils bici. Amb aquesta iniciativa, Vilafranca estarà més connectada entre els seus barris, polígons i també a municipis propers. En aquest sentit, Pere Regull ha informat que crearà un nou circuit saludable que unirà la Muntanya de Sant Pau amb el Camí del vi “per tal de seguir promovent els hàbits saludables entre els vilafranquins i vilafranquines”, ha conclòs l’alcaldable.

Amb l’objectiu de protegir i preservar el paisatge de la vila, Regull ha anunciat la seva intenció de reduir l’ús dels plàstics en favor d’alternatives més ecològiques. D’aquesta manera, treballarà per promoure l’ús d’energies renovables, a més d’altres mesures d’estalvi energètic, establint bonificacions fiscals i oferint als ciutadans la possibilitat d’utilitzar el vehicle elèctric.

També et pot interessar

Comentaris