Neix Allotjaments amb DO amb dos establiments penedesencs

21/05/2019 - 18:17h

L’entitat s’ha presentat després de dos anys de treballar en la seva creació amb la voluntat d’oferir estades de qualitat en territoris vinícoles.

Amb una clara voluntat integradora, Allotjaments amb DO (que compta amb els establiments del Penedès, Masia Olivera i Mas Llagostera, entre els seus fundadors) és un projecte transversal i vertebrador. Està impulsat per establiments turístics molt diversos -hotels, masies de turisme rural, cellers amb allotjament, bed & breakfast- que volen aportar valor afegit i distinció a la seva marca amb una oferta de productes de qualitat vinculats al món del vi.

Amb una especial sensibilitat per la gastronomia i el vi de cada regió, els integrants d’Allotjaments amb DO reben els seus clients amb una copa de benvinguda i els ofereixen una visita a un celler o una activitat enoturística genuïna de la zona. L’objectiu és que l’estada sigui una autèntica experiència
amb Denominació d’Origen.

Tota la informació sobre Allotjaments amb DO, els seus integrants i els cellers col·laboradors, es pot trobar a www.allotjamentsambdo.com. El web també inclou una agenda d’activitats relacionades amb el món del vi, informació sobre les destinacions i els establiments, i una àmplia oferta d’activitats enoturístiques en diferents regions vivitinícoles del país.

També et pot interessar

Comentaris