Es convoca el segon Concurs de relats breus sobre Voluntariat

D’esquerra a dreta, el regidor Miquel Medialdea amb el representant del jurat, l’escriptor David Monteagudo
Xavi Gonzàlez
21/05/2019 - 15:27h

En aquesta edició només hi haurà dues categories i s’augmenten els premis en metàl·lic.

El regidor de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, va presentar dilluns la convocatòria de la segona edició del concurs de relats breus sobre voluntariat amb l’objectiu de donar a conèixer l’Oficina del Voluntariat, fomentant la participació i promovent accions que ressaltin valors lligats al voluntariat. Els relats que es presentin, preferiblement hauran de basar-se en experiències personals, però també poden ser relats ficticis per potenciar el caràcter literari del text.
Medialdea va explicar algun petit canvi en les bases en relació a l’any passat, com és la subdivisió en dues categories.

PUBLICITAT

Així doncs es passa de tres a dues categories que seran, la juvenilt per a persones de 18 a 30 anys i la sènior per a persones de més de 30 anys.
Els treballs guanyadors de les diferents categories rebran un premi en metàl·lic de 200 euros i els relats es podran presentar fins el dia 31 de juliol de 2019, a les 14h.
Miquel Medialdea afegia que la composició del jurat també és la mateixa que l’edició anterior. “Molt contents que vulguin repetir com a jurat. Al ser quatre persones vinculades al món literari reforça el prestigi del certamen i, a més són coneixedores de la vila, cosa que dóna un toc de proximitat”, va dir el regidor. A la roda de premsa acompanyava el regidor, l’escriptor David Monteagudo com a portaveu del jurat que formaran, José Matas, Isabel del Pilar Valero, Conchi Hito i el mateix Monteagu que va explicar que el jurat serà “estricte amb les qüestions formals”. El veredicte es farà públic en un acte obert el 19 de setembre de 2019, a les 19h, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès. Un cop fet públic el veredicte, els relats es publicaran a la pàgina web de participació i Voluntariat.

PUBLICITAT

Les bases i tota la informació del concurs es troba publicada a la pàgina web del voluntariat www.participacioivoluntariat.vilafranca.cat. Els treballs s’han d’enviar a voluntariat@vilafranca.org. L’any passat es van presentar un total de 22 relats, 20 dels quals van entrar a concurs.

També et pot interessar

Comentaris