Vilafranca amplia les places del pàrquing d’autocaravanes

15/05/2019 - 14:16h

Les noves incorporacions per a les municipals són Mediona, Sant Quintí, Sant Cugat Sesgarrigues i Cunit
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels tinents d’alcalde Joan Manel Montfort i Aureli Ruiz, ha visitat aquesta setmana l’àrea d’autocaravanes situada a l’aparcament de l’Espiga que en les darreres setmanes ha estat remodelada.

El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort ha explicat que l’àrea, inaugurada l’any 2012, s’ha ampliat de 10 a 20 places i s’emmarca en un projecte conjunt a nivell de comarca amb 12 zones situades en diferents municipis del Penedès. “Hem aprofitat per ampliar i millorar l’àrea habilitant una zona de picnic, una zona per al buidatge i subministrament d’aigua, s’ha delimitat l’espai i s’ha senyalitzat amb un plànol turístic i un tòtem identificatiu”, ha detallat Montfort.

El tinent d’alcalde ha aprofitat per donar xifres de l’ús de l’àrea: l’any passat van passar-hi 2.500 usuaris. Només aquest mes d’abril n’hi han passat 270.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Regull ha remarcat que l’àrea d’autocaravanes “va ser un èxit des del primer moment. Amb aquesta ampliació volem intentar superar els 3.000 usuaris anuals”. Regull ha valorat positivament el turisme d’autocaravanes: “és un turisme tranquil, cultural, familiar, interessat per l’enoturisme. És el turisme que ens interessa atraure perquè dona beneficis i no crea problemes. No tenim platja però tenim atractius com el paisatge, la vinya i el vi i potencial per créixer, però s’ha de fer bé i poc a poc”, ha dit.

També et pot interessar

Comentaris