13 empreses de l’Alt Penedès s’apunten a la 4a edició de “Benvinguts a Pagès”

14/05/2019 - 18:02h

La iniciativa, que tindrà lloc l’1 i el 2 de juny, va rebre 55.000 visitants l’any passat.

Amb la quarta edició del Benvinguts a Pagès, el món rural català es prepara per viure l’1 i 2 de juny un nou cap de setmana de portes obertes en explotacions agràries i de propostes originals en restaurants, allotjaments i activitats. Unes 55.000 persones es van desplaçar pel territori català en les tres edicions anteriors per viure una experiència lúdica que permet descobrir, tastar i comprar els productes del territori i que es complementa amb la participació d’allotjaments, restaurants i una àmplia oferta d’activitats paral·leles.

A l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci de Promoció Turística, hi participen 6 explotacions agràries: Aviram Família Olivella Cruz, Cellers de Can Suriol del Castell, Celler Cuscó Berga, Granja Guirigall, La Granja Rural d’Espitlles i el Molí d’Oli Josep Lluch; 5  restaurants: Cal Blay Vinticinc, Restaurant Caves Canals i Munné, El Centre, Mirador de les Caves i El Gat Blau; 2 allotjaments: Cal Barber i Cal Negri, i 3 activitats complementàries: la ruta gastronòmica Cuines i Tapes del Remeiart (Santa Margarida i els Monjos), Passejada per la terra del préssec d’Ordal (Subirats) i Visita a l’obrador Moió Melmelades (Font-rubí).

Visites a les explotacions agràries i ramaderes

Les visites a les explotacions agràries i ramaderes són guiades i gratuïtes i es podran fer dissabte i diumenge. No caldrà reservar amb antelació l’horari d’arribada per fer les visites (tot i que es recomana fer-ho si es tracta d’un grup nombrós).

Després de la visita, la majoria d’explotacions oferiran un petit tast amb els productes que cultivin o elaborin i, a més, algunes tindran una zona de venda per als visitants que vulguin comprar aquell producte directament en origen.

A través de la web www.benvingutsapages.cat es pot consultar la informació, els horaris, la localització i  les coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.

També et pot interessar

Comentaris