Joan Huguet és escollit per unanimitat president de la DO Penedès

14/05/2019 - 12:36h

El propietari de Can Feixes relleva Josep Maria Albet, que ha estat 8 anys en el càrrec

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès ja té nou president. Joan Huguet, del celler Can Feixes, va rellevar ahir a Josep Maria Albet en el càrrec, amb la confiança dels 12 membres del ple de constitució del consell regulador. Joan Huguet és copropietari del celler Can Feixes de Cabrera d’Anoia. Actualment és també president de la sectorial UVIPE-Penedès de l’Associació Vinícola Catalana.

Entre les propostes que Huguet vol tirar endavant, destaquen la creació de la figura d’una vicepresidència -que hauria d’ostentar un viticultor-, impulsar un viver de celleristes per a augmentar el nombre de micro productors al Penedès i continuar amb la difusió de la història i la tradició del Penedès i de la cultura vitivinícola dels seus viticultors i elaboradors.

Canvi d’etapa
Huguet arriba a la presidència de la DO Penedès substituint a Josep Maria Albet, que ha estat vuit anys -dos mandats- en el càrrec. En l’inici del segon mandat, Albet ja va anunciar que no es tornaria a presentar. La de Joan Huguet és l’única candidatura que s’ha presentat per ocupar la presidència. La unanimitat en la seva tria com a president fa que Huguet se senti totalment recolzat per a dur a terme aquesta nova tasca. “Vull agrair a tothom el fet d’haver-me escollit com a president de la DO Penedès, especialment als viticultors”, ha declarat el nou president.

També et pot interessar

Comentaris