Junts per Catalunya vol repetir l’hegemonia a la comarca

Avatar
09/05/2019 - 16:12h

La formació, que concorrerà a 26 dels 27 municipis de l’Alt Penedès, aspira a superar les 12 alcaldies que ostenta

Dimecres, 24 hores abans de l’inici oficial de la campanya per les eleccions municipals del 26 de maig, Junts per Catalunya va fer un acte al Centre Cívic de la Granada per presentar els 26 cap de llista a la comarca de l’Alt Penedès. L’objectiu marcat pel partit serà continuar sent la primera força municipal a la comarca i superar les 12 alcaldies que actualment ostenta. “Som gent que estimem el territori”, va ser el lema més escoltat durant l’hora que va durar un acte que va iniciar l’alcaldable de la Granada, i en condició d’amfitrió, Joan Cols, donant la benvinguda als assistents. Durant l’acte no va faltar un record pels presos polítics i exiliats, entre ells el president del partit, Carles Puigdemont, a qui va acompanyar un llarg i sonat aplaudiment. Tot seguit, Pere Pons, president comarcal i actual alcalde de Subirats va tenir unes paraules en què es va mostrar convençut que el partit aconseguirà millors resultats i més alcaldes que fa quatre anys. Pons va voler destacar que el partit presenta l’alcaldable més jove de tot Catalunya, es tracta de Bernat Catasús, que ho fa a Sant Quintí de Mediona amb només 22 anys. “Som els que emfatitzem millor amb la societat, el món rural, el paisatge, amb els nostres pobles i amb el teixit associatiu i les nostres són llistes guanyadores, moltes d’elles de futur. Som els que volem sumar sempre”, va cloure Pons.

A l’acte també hi van intervenir el diputat i portaveu al Parlament, Eduard Pujol, i el president del PDeCAT, David Bonvehí, que van agrair totes aquelles persones que han agafat el compromís d’anar en una llista i tots dos van repetir una frase, “el país necessita el Penedès però el Penedès també necessita una Catalunya forta”.

PUBLICITAT

Tot seguit es van presentar els 26 alcaldables, que són Cèsar Herraiz (Avinyonet), Marc Vallès (Castellet i la Gornal), Xavier Ramos (Castellví de la Marca), Vanessa Gascó (El Pla), Xavier Lluch (Font-rubí), Àlex Torres (Gelida), Joan Cols (La Granada), Agustí Vallverdú (Les Cabanyes), Sònia Poch (Mediona), Carme Villanueva (Olèrdola), Manel Pujol (Olesa de Bonesvalls), Montse Mascaró (Pacs), Lluís Escardó (Pontons), Miquel Vallès (Puigdàlber), Jordi Ferrer (Sant Llorenç d’Hortons), Ramon Carbó (Sant Martí Sarroca), Joan Llort (Sant Pere de Riudebitlles), Bernat Catasús (Sant Quintí de Mediona), Ton Amat (Sant Sadurní), Jordi Bosch (Santa Fe), Susanna Escribà (Els Monjos), Pere Pons (Subirats), Ramon Riera (Torrelavit), Sergi Vallès (Torrelles de Foix), Pere Regull (Vilafranca) i Ester Vallès (Vilobí del Penedès).

També et pot interessar

Comentaris