La Mostra de Vins i Caves es traslladarà a la ronda de Sant Antoni

02/04/2019 - 17:17h

La fira coincidirà amb les Festes de la Mercè i compatarà amb la participació de les 11 DOs catalanes

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya tornarà a canviar d’ubicació. Després de dos anys de buscar un emplaçament òptim per la fira que habitualment compta amb mig centenar d’expositors, sembla que finalment l’Ajuntament de Barcelona i l’INCAVI han trobat l’indret idoni per celebrar-la: la ronda de Sant Antoni.

El consistori d’Ada Colau va decidir fa dos anys que s’havia de donar un nou ús al passeig Lluís Companys per les Festes de la Mercè, el que va obligar la Mostra a canviar de dates. L’any passat, va recuperar el seu lloc al calendari, però no la ubicació històrica. Enguany en provarà una de diferent.

L’activitat tindrà lloc del 20 al 24 de setembre, i ocuparà l’espai on es va ubicar el mercat provisional de Sant Antoni durant les obres de remodelació. Des de l’INCAVI es considera que aquest nou espai serà molt interessant pels cellers perquè la Mostra estarà situada al centre de la ciutat, en un barri molt dinàmic i al costat d’un dels mercats més emblemàtics de Barcelona.

La nova ubicació de la Mostra s’ha donat a conèixer en el transcurs de la reunió de coordinació amb els onze Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen de Catalunya. Pròximament s’obrirà la convocatòria perquè els cellers interessats puguin inscriure’s.

També et pot interessar

Comentaris