Calafell Aventura, un nou centre d’oci i diversió per a tothom

29/03/2019 - 11:41h

El complex lúdic de Calafell Aventura és una iniciativa turística de qualitat a Calafell que s’incorporarà a l’oferta d’oci d’arreu del Penedès.

Un grup de quatre inversors l’han posat en marxa després de mesos de treballs al recinte natural que havia estat el càmping El Buen Vino, a tocar de l’estació de Renfe de Calafell. Calafell Aventura obrirà inicialment -fins a Setmana Santa- els divendres a la tarda, de 17 a 21h, i els caps de setmana ininterrompudament d’11 a 21h, mentre que de cara a la temporada turística ja preveu obrir diàriament.

Un adventure golf, tirolines i molt més
Com ja apuntàvem en l’anterior edició del 3d8, el principal atractiu turístic i autèntica joia del projecte de Calafell Aventura serà un espectacular ‘adventure golf’, un joc de golf per a totes les edats, amb 18 forats i que destaca, sobretot, per la tematització i la total integració a la pineda que es conserva de l’anterior càmping calafellenc.

Així, per exemple, en els 18 forats dissenyats amb gespa artificial i elements decoratius de darrera generació, el visitant jugarà i passejarà al voltant d’atractives reproduccions d’elements tradicionals del municipi de Calafell: el monument al Pescador, l’Església de Sant Miquel de Segur, el Castell de la Santa Creu del Poble de Calafell i, per exemple, un espectacular Bot Salvavides enmig d’un llac artificial que fins i tot conté un salt d’aigua.

La integració d’aquests elements arriba al punt, per exemple, de formar part d’algun dels forats del recorregut del minigolf. Tot plegat en una superfície de 3.500 metres quadrats enmig de la natura. Tanmateix, tota la finca de Calafell Aventura encara és molt més gran perquè ocupa aproximadament 14.000 metres quadrats i compta, per exemple, amb quatre circuits de tirolines de diversos nivells, llits elàstics, una sala amb un simulador 5D, un joc de ‘paint-ball’ o bé també una pista de motos que funcionen amb bateria.

Completa l’oferta una cafeteria tipus ‘tex-mex’, amb autoservei i terrassa exterior; i una sala per llogar per a fer-hi festes.

 

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris