Burricleta per conèixer el Penedès

29/03/2019 - 11:10h

La burricleta es una bici rural elèctrica. La societat actual i els seus ritmes fan que amb la burricleta tornem a connectar amb la natura amb una vocació conciliadora, divulgativa i contemplativa.

Precisament, l’objectiu del Centre Burricleta Penedès és consolidar un model d’ecoturisme de qualitat, que reforci els valors com la sostenibilitat, la preservació i l’apreciació del medi natural i cultural del nostre entorn, així com la dinamització de les poblacions locals mitjançant la potenciació de sinergies comunes.

Des del Centre Burricleta Penedès s’han especialitzat en el lloguer de bicicletes elèctriques, d’aquesta manera reformulen el cicloturisme com una activitat per a tots els públics sense que sigui necessària una bona condició física i, per tant, és ideal per fer en família o grups.

El desenvolupament exclusiu per part de Centre Burricleta Penedès d’un nou software de guiatge GPS interactiu (fins avui inexistent al mercat), facilita el descobriment de l’entorn natural /rural sense necessitat de marcar els camins, a la vegada que s’ofereix una immillorable plataforma per a la inclusió de continguts il·lustratius en diferents idiomes, que aporten un valor afegit a les seves rutes.

Així, el GPS Burricleta actua de forma similar a les “audioguies” dels museus, completant l’experiència Burricleta. Val la pena provar-ho!

 

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris