Descobrir tots els racons del territori de la mà de Via Penedès

29/03/2019 - 10:46h

Des de Via Penedès, el portal de turisme cultural, enoturisme i activitats didàctiques, desitgen obrir a tothom les portes del Penedès, des del mar a la muntanya, i de les vinyes als castells.

Així, ofereixen diverses activitats lúdiques i culturals, adaptant-se a les necessitats de cadascú. Amb Via Penedès pots visitar museus, castells, esglésies romàniques i gòtiques, parcs naturals, viles medievals, edificis modernistes i, també, totes les festes populars. A més, donen a conèixer els secrets de la vinya i el vi, passejant-se entre ceps o visitant cellers i museus.

Descobriu, de la mà de guies professionals, les passejades al centre històric de Vilafranca i interactueu amb les joies medievals utilitzant les ulleres de realitat virtual per traslladar-vos al segle XIV . Albireu el Penedès des del bressol, el conjunt monumental d’Olèrdola o deixeu-vos sorprendre per les pintures murals medievals de Sant Valentí de les Cabanyes.

També podeu pujar al campanar més alt del Penedès mentre tasteu productes típics d’aquesta terra, com les catànies o els carquinyolis, amb una visió única de la capital del vi. Descobriu aquest territori mil·lenari de la mà de Via Penedès!

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris