Viu una experiència inoblidable a Les Deus Aventura

29/03/2019 - 10:28h

Situat a Sant Quintí de Mediona, el parc Les Deus Aventura ofereix un dia ple d’emocions tant a petits com a grans, amb múltiples activitats per a tota la família en un entorn on l’aigua presideix el paisatge.


El màxim responsable del parc des de fa més de deu anys, Lluís Ràfols, tècnic superior d’esports en alta muntanya, proporciona tot el necessari per a gaudir de circuits acrobàtics en alçada amb tirolines, vies ferrades i jocs espectaculars sempre acompanyats per un monitor. Tot en el marc incomparable dels engorjats del Riu Mediona.
I és que aquest parc acrobàtic està ubicat a un dels llocs més atractius de la comarca de l’Alt Penedès i ofereix resseguir l’abrupte i rocós congost de Les Deus on l’erosió de l’aigua al llarg del temps ha anat modelant el relleu fins a donar-li unes formes molt capritxoses plenes de grutes, coves i petits gorgs.

Hi ha quatre circuits aptes per a tothom: el ‘Pèlag del Fregaire’, amb un circuit d’aventura d’una hora i mitja per dins l’engorjat; el ‘Plataners’, que és un circuit acrobàtic pels arbres; El ‘Ferrata del Gorg’ que és a partir dels 8 anys i el ‘Sensacions’ que és a partir dels 7 anys.

 

A banda, a l’àrea infantil, hi ha el circuit ‘Mini aventurer’ (d’un a tres anys); ‘el Petit Aventurer’ (a partir dels tres anys) i les tirolines grans. També hi ha circuits especialitzats més esportius com ara el ‘Rocallisa’ o el ‘Cova del Tuixó’. Cal destacar, com a novetat, que hi ha recorreguts acrobàtics d’alçada per arbres i roques amb línia de vida contínua, que vol dir que l’usuari fa tot el recorregut sense haver d’obrir ni tancar mosquetons, sense poder-se deslliurar d’ells en cap moment, cosa que fa els recorreguts molt més segurs.

Per tots aquells que vulguin gaudir de diferents experiències, hi ha ofertes especials: així, el ‘Petit Aventurer’ i el ’Sensacions’ per 16 euros, el ‘Sensacions’ + dues tirolines grans per 17 euros; el Pèlag del Fregaire o el Plataners + Sensacions per 22 euros o el Pèlag del Fregaire + Plataners + Sensacions per 32 euros.

 

Cal destacar que hi ha descomptes per a grups a partir de deu persones o per a famílies nombroses i val la pena demanar informació si es vol fer una festa d’aniversari ben diferent.

Però a Les Deus Aventura no només ofereixen aquest tipus de circuits sinó que hi ha altres activitats com ara l’excursió ‘El Salt de les Bruixes’, que remunta el curs del riu Mediona; circuits d’orientació per a tots els nivells; circuits acrobàtics de nit; activitats especials per a grups o, els caps de setmana, també duen a terme les visites a les Grutes de les Deus de Sant Quintí, que van reobrir-se a final del mes de setembre del 2016.

El parc està obert de febrer a març els caps de setmana i festius de 10 a 19h, d’abril a juny els caps de setmana i festius d’11 a 20h, el juliol tots els dies d’11 a 20h, a l’agost tots els dies de 10 a 13h i de 16 a 20h, el setembre els caps de setmana i festius d’11 a 20h i d’octubre al 15 de desembre, els caps de setmana i festius de 10 a 19h. Del 16 de desembre a l’1 de febrer està tancat. Tot i així, poden obrir el parc altres dies per a un grup amb reserva prèvia.

 

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris