Rutes històriques anecdòtiques

29/03/2019 - 12:33h

L’empresa de serveis turístics Gust a Terra ofereix, de la mà de la seva directora, Roser Serra, diverses rutes històriques anecdòtiques per Vilafranca i Sant Sadurní.

A Vilafranca, n’hi ha algunes. Una és la que fa els dimarts i els dijous a les 19h, per un preu de 10 euros i amb reserva prèvia, amb una durada d’una hora i mitja, durant la qual els participants caminaran pels orígens de Vilafranca i se’ls explicarà els llocs més destacats dins les antigues muralles de la vila medieval i els personatges que han transcendit al llarg del temps.

La segona activitat està programada pels dissabtes a les 17h i consisteix en una visita que dura dues hores i s’acaba amb un tast de 5 formatges i 3 vins a Xerigots. Per altra banda, Roser Serra també fa rutes per als escolars i per la gent gran, per tal que tothom qui ho vulgui conegui la particularitat del comerç de la vila.

A Sant Sadurní la ruta dura uns 50 minuts i s’explica la història de Sant Sadurní, molt desconeguda, i com una vila petita en dimensions ha pogut arribar a ser tan reconeguda a nivell mundial gràcies a gent treballadora que ha fet repuntar empreses. Des de Gust a Terra, a més,també ofereixen la possibilitat d’explicar un conte amb la Tupinamburga, la remeiera’ i fan preus especials per a grups, infants, gent gran i persones amb necessitats especials.

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris