Vine a descobrir el Castell de Gelida

29/03/2019 - 12:22h

La fortalesa del castell de Gelida, que té l’origen al s.X, està formada per l’edificació del castell i l’església de Sant Pere.

A l’interior s’hi troba el Centre d’Interpretació del Castell, un edifici que aprofita antigues construccions del s.XIV.

Des de l’any 1965 l’Associació d’Amics del Castell de Gelida ha vetllat per la conservació i dinamització del monument i en l’actualitat ofereix exposicions, cursos, xerrades i activitats ben diverses.

Des del Centre d’Interpretació es duen a terme diferents propostes per tal de conèixer el castell i el municipi de Gelida. Les visites guiades pel recinte del castell es fan de dimarts a diumenge a les 10.30h i a les 12.30h. La Ruta Modernista de Gelida se celebra l’últim diumenge de cada mes a les 12.30h (excepte agost i desembre).

A més també s’ofereixen activitats educatives per a escoles i entitats de lleure, orientades a la descoberta de l’època medieval i adaptades a totes les edats. També hi ha la possibilitat de llogar els espais del castell per a la realització d’esdeveniments.

Les visites es poden concretar de dimarts a divendres de 9 a 15h i els caps de setmana i festius de 10 a 14h. Els dilluns està tancat.

Turisme al costat de casa

També et pot interessar

Comentaris