Obre el complex lúdic de Calafell Aventura

28/03/2019 - 21:20h
Un ‘adventure golf’ de 18 forats i quatre circuits de tirolines, entre l’oferta del recinte.

Aquest divendres al públic el complex lúdic de Calafell Aventura, una iniciativa turística de qualitat a Calafell que s’incorpora a l’oferta d’oci d’arreu del Penedès i que un grup de quatre inversors posen en marxa després de mesos de treballs al recinte natural que havia estat el càmping El Buen Vino, a tocar de l’estació de Renfe de Calafell.
Calafell Aventura obrirà inicialment els divendres a la tarda, de 17 a 21h, i els caps de setmana ininterrompudament d’11 a 21h, mentre que de cara a la temporada turística ja preveu obrir diàriament.

Un adventure golf, la joia del projecte
El principal atractiu turístic i autèntica joia del projecte de Calafell Aventura serà un espectacular ‘adventure golf’, un joc de golf per a totes les edats, amb 18 forats i que destaca, sobretot, per la tematització i la total integració a la pineda que es conserva de l’anterior càmping calafellenc. Així, per exemple, en els 18 forats dissenyats amb gespa artificial i elements decoratius de darrera generació, el visitant jugarà i passejarà al voltant d’atractives reproduccions d’elements tradicionals del municipi de Calafell: el monument al Pescador, l’Església de Sant Miquel de Segur, el Castell de la Santa Creu del Poble de Calafell i, per exemple, un espectacular Bot Salvavides enmig d’un llac artificial que fins i tot conté un salt d’aigua. La integració d’aquests elements arriba al punt, per exemple, de formar part d’algun dels forats del recorregut del mini-golf. Tot plegat en una superfície de 3.500 metres quadrats enmig de la natura. Tanmateix, tota la finca de Calafell Aventura encara és molt més gran perquè ocupa aproximadament 14.000 metres quadrats.
Moltes més activitats
A banda de l’‘adventure golf’, a Calafell Aventura destacarà també un conjunt de circuits de tirolines amb quatre nivells de dificultat, però tots ells aptes per a un públic infantil i juvenil. Aquests circuits utilitzen uns sistemes de seguretat amb arnesos de darrera generació i que, de manera ‘intel·ligent’, eviten que l’usuari pugui estar mai deslligat.
Així mateix, segons ha comentat David Castellví -un dels socis majoritaris del projecte-, a Calafell Aventura també s’hi ha instal·lat un rocòdrom per poder fer passos en escalada o per al gaudi d’usuaris més experts, un ‘Extrem’ o tirador humà, llits elàstics,  una pista de motos que funcionen amb bateria, un espai per a jocs de ‘paint-ball’ o també un tren infantil tematitzat amb motius d’animals.
Un altre dels al·licients de Calafell Aventura serà una petita sala amb un simulador 5D per endinsar-se mitjançant la realitat virtual i ulleres especials en espectaculars projeccions audiovisuals, a més d’un espai amb diverses màquines esportives, com taules d’aire, futbolins, etcètera.

Cafeteria i sala per a festes
L’oferta d’oci de Calafell Aventura es complementarà amb una cafeteria tipus ‘tex-mex’, que vol dir que funcionarà per autoservei i que permetrà els usuaris menjar a l’interior del que era l’antiga cafeteria del càmping que hi havia a la finca o bé en una terrassa exterior. I, a més, també és remarcable la possibilitat de llogar una sala per a tota mena de celebracions, com poden ser les festes infantils d’aniversari.
La inversió en aquest nou projecte turístic al Penedès, amb accés gratuït i pel qual només es pagarà per gaudir dels diversos elements d’oci, supera els 900.000 euros.

També et pot interessar

Comentaris