La Bisbal del Penedès celebra la festa dels Tres Tombs

21/03/2019 - 21:06h

La tradicional festa a la Bisbal comptarà amb una norantena de participants.

Aquest diumenge tindrà lloc la celebració dels tradicionals Tres Tombs a la Bisbal del Penedès. En aquesta nova edició hi haurà una norantena de participants, que es repartiran entre 8 genets i 25 carros, un dels quals l’ha facilitat la Federació Catalana dels Tres Tombs amb l’objectiu que les persones amb dificultats especials puguin apropar-se a la festa dels Tres Tombs.

La festa començarà a les 9h del matí, amb la concentració de cavalls i carros a l’esplanada de darrere del camp de futbol municipal. A les 9.30h hi haurà un esmorzar a l’Era de Batre, organitzat pel Ball de Diables de la Bisbal del Penedès (els tiquets es vendran allà mateix pel preu de 6€). A les 12h començaran els Tres Tombs, que comptaran amb l’acompanyament dels Grallers i Tabalers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca i amb la benedicció, que es farà durant el recorregut.

En acabar, aproximadament a les 14h, tindrà lloc l’acte de lliurament d’obsequis, creats per la bisbalenca Àngela Saumoy, a la plaça Catalunya. En aquesta plaça també hi haurà venda de tortells de sant Antoni, durant el matí, a càrrec del Ball de Gitanes de la Bisbal.

La regidora de Cultura de la Bisbal, Judit Vidal, ha explicat que “un any més celebrem aquesta festa amb molta il·lusió, un esdeveniment que és possible gràcies a la col·laboració de l’antiga Associació dels Tres Tombs de la Bisbal i a la col·laboració de diverses entitats, com ara el Ball de Diables i el Ball de Gitanes de la Bisbal. També comptem amb la col·laboració de diversos voluntaris i de Cellers Domenys”. Vidal ha afegit que “l’any passat vam acollir un gran esdeveniment, com és la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs, que va ser tot un honor per al municipi. Enguany esperem poder tenir d’una celebració igualment lluïda i que tant els petits com els grans puguin gaudir del matí”.

També et pot interessar

Comentaris