Oberta la convocatòria al tercer concurs de relats eròtics amb DO Penedès

28/02/2019 - 17:25h
Després de l’èxit assolit en les dues edicions anteriors, la Fundació Futura Local, amb el patrocini de la DO Penedès convoca la tercera edició del concurs de relats eròtics amb DO Penedès.

Aquesta setmana la presidenta de Futura Local, M. Josep Tuyà i el director de la DO Penedès, Francesc Olivella van presentar al restaurant El Cigró d’Or la idea general i les bases d’un concurs que l’any 2017 va comptar amb 67 participants i el 2018 en va tenir 33. A les bases del concurs s’estableix que perquè els relats siguin admesos hauran de complir tot un seguit de requisits relacionats amb la cultura del vi, el vocabulari vitivinícola i el coneixement de les diferents varietats existents a la Denominació d’Origen Penedès i els seus vins. Una de les novetats que presenta el concurs enguany serà que tots els autors que ho desitgin podran participar en un tast guiat per l’enòleg Pere Escudé, un dels membres del jurat del certamen. Precisament la resta de membres del jurat seran,  l’agent literari, Joan Bruna, les membres de l’Ateneu Barcelonès, Susanna Aluja i Pilar Blasco, el membre de la Fundació Futura Local, Lluís Delgado, la periodista vitivinícola, Ruth Troyano.
Els originals que hauran de tenir un màxim de 6 pàgines A4 de Word, lletra Arial, a cos 12 i a doble espai i s’hauran de presentar abans del 15 de juny a l’adreça relats@futuralocal.org. El lliurament de premis serà el dia 19 de juliol en un celler per concretar de la DO Penedès. El primer premi estarà dotat amb 500 euros, a banda de dotze copes Riedel, gentilesa d’Euroselecció i un lot de dotze vins de la DO Penedès. Per al segon premi serà d’una estada al Penedès a banda de les dotze copes i la caixa de vins. I pel tercer serà un sopar per a dues persones al restaurant El Cigró d’Or, les dotze copes i tres vins. Val a dir que amb els relats finalistes i els guanyadors s’editarà un llibre com s’ha fet en les dues edicions anteriors.
A la foto, M. Josep Tuyà, presidenta de Futura Local i Francesc Olivella, director de la DO Penedès.

També et pot interessar

Comentaris