Ramon Arnabat repetirà com a cap de llista de Vilafranca en Comú

29/01/2019 - 11:39h

L’assemblea de Vilafranca en Comú ha escollit el regidor portaveu del grup municipal de VeC, Ramon Arnabat, per tornar a encapçalar la llista amb què els comuns es presentaran a les eleccions municipals del maig.

L’assemblea ha valorat molt positivament la tasca realitzada pels regidors Ramon Arnabat i Toni Peñafiel al llarg d’aquest mandat iniciat el 2015. Al llarg d’aquests quatre anys, el grup municipal de VeC ha presentat 45 mocions al Ple, la majoria de les quals han estat aprovades per unanimitat, tot i que l’equip de govern no les ha desplegat.

PUBLICITAT

El professor d’història Ramon Arnabat va manifestar el seu compromís per encapçalar la llista de Vilafranca en Comú i optar a l’alcaldia de la vila si la ciutadania li dona suport. En qualsevol cas, va dir, “aquest any serà el del canvi de la majoria a l’Ajuntament de Vilafranca i Vilafranca en Comú en serà la peça clau”. Així mateix, va afirmar: “el meu compromís és amb les vilafranquines i els vilafranquins que volen una vila millor, més habitable, més acollidora, més sostenible, més justa i equitativa socialment i més solidària”.

També et pot interessar

Comentaris