El Repetxó prepara una marxa cicloturista per recaptar fons contra el càncer hereditari

Fotografia que amaga una història de superació del càncer, presa durant la cronoescalada organitzada pel Repetxó
28/01/2019 - 19:51h

El club ciclista El Repetxó organitzarà el proper 15 de setembre “La teta de la cursa”, una marxa cicloturista per recaptar fons contra el càncer.

Tot i que encara estan ultimant els detalls, ja es té data: el 15 de setembre, distància: 120 quilòmetres i escenari: Penedès-Garraf. A més, hi ha previstes dues curses, una curta pel públic familiar i una de més llarga enfocada als cicloturistes.

Estan organitzant-la amb el suport de l’Institut de recerca en càncer vinculat al Campus Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO), que es reunirà amb l’equip del Repetxó per conscienciar-los sobre el càncer de mama.

Des de l’agost passat que El Repetxó té entre celles organitzar una marxa cicloturista contra el càncer. Una de les seves impulsores és l’Olga Pla, qui va ser la protagonista d’una fotografia del vilafranquí Sergio Ros que va guanyar el premi australià Mark Gunter “orgull ciclista”.

El president de l’entitat, Nico Ramírez, ens ha explicat com es va gestar la idea: “L’Olga estava entusiasmada i vam dir que havíem de fer alguna cosa. A l’agost ens vam reunir per organitzar una marxa cicloturista per recaptar fons per a la prevenció del càncer hereditari”

Amb tot, des del Repetxó volen posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer de mama, el tipus de càncer més freqüent en dones a Espanya, amb 27.000 casos nous cada any.

 

També et pot interessar

Comentaris