El Grup de Mestres de l’Alt Penedès convoca un concurs de microrelats

21/01/2019 - 10:47h

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès organitza la primera edició del concurs de microrelats.

Amb l’objectiu de fomentar la reflexió i l’intercanvi d’idees al voltant de l’educació, ja sigui en l’àmbit familiar, en el de l’educació reglada, el de l’educació en el lleure, el cinema, les xarxes socials, la televisió…. Amb el lema “És la tribu la que educa” al concurs hi podran participar totes les persones majors de 16 anys d’arreu de Catalunya i els treballs hauran de tenir una extensió que no superi les 300 paraules. Les obres hauran de ser individuals, escrites en català i inèdites i cada participant només en podrà presentar una. Tanmateix, els originals s’hauran de presentar del 2 de febrer al 17 de març en un document en format Microsoft Word, Open Office o PDF amb lletra Arial, cos 12 i a doble espai.

Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic amb l’assumpte “Concursmicrorelats2019” a l’adreça microrelatstribu@gmail.com. Caldrà enviar dos arxius en un únic correu: en el primer hi ha de figurar el títol del text i el pseudònim de l’autor o autora. En el segon arxiu, que no s’obrirà fins després del veredicte, hi anirà el títol i les dades personals de l’autor o autora a més d’un telèfon i correu electrònic de contacte. Un jurat format per Josep Maria Verge, mestre; Carme Ortoll, mestra; Pere Martí, escriptor i professor; i Jordi Llavina, escriptor, premiaran les quatre millors obres.

El veredicte del jurat es farà públic en un acte que es realitzarà a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca el 10 d’abril on es llegiran els textos guanyadors i el 12 d’abril seran publicats en aquest setmanari. Els quatre guanyadors rebran els següents premis: un lot de llibres, un abonament de tres mesos a Cineclub Vilafranca, una subscripció de tres mesos al 3d8, dues entrades per a un espectacle de Cal Bolet, entrades per al Vinseum i als museus de Calafell, el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit i el Centre d’Interpretació del Castell de Gelida.

També et pot interessar

Comentaris