L’STIL del Vendrell decideix obrir també els diumenges
La clientela del restaurant STIL del Vendrell està doblement d’enhorabona.
D’una banda perquè aquest establiment de referència en la cuina de qualitat del Penedès i que dirigeix amb molta professionalitat Joan de Santiago, amb el suport de José Fulgencio al menjador, ha renovat i millorat encara més la seva carta gastronòmica. I, de l’altra, perquè l’STIL obrirà també els diumenges a partir d’aquest mateix cap de setmana. Aquesta era una de les demandes que feien molts clients i que, a partir d’ara, el restaurant ubicat en ple centre neuràlgic de la capital del Baix Penedès satisfarà plenament.
Calçotades completes
Una bona manera d’estrenar el nou horari dominical a l’STIL coincideix també amb l’inici de les típiques calçotades. Prèvia reserva i pel preu més que competitiu de 32 euros (IVA inclòs), el Menú Calçotada STIL oferirà el típic xató STIL i calçots amb salsa feta pel mateix restaurant i dos plats a escollir entre segons: la graellada de carn amb carxofa i patata al caliu o l’entrecot de vedella a la brasa. Per postres hi haurà crema catalana i el preu inclou l’aigua, vi o cava Roger de Flor brut nature i el pa torrat amb allioli.
Menú STIL
Els diumenges al migdia hi haurà, a més, el Menú STIL per qui no vulgui calçots. També, a un preu també molt competiu (25€, IVA inclòs), es podrà triar de primer plat entre el xató, l’amanida de pera amb salsa gorgonzola, la torrada d’escalivada i formatge de cabra i els canelons de peix i marisc; i de segons, hi haurà suprema de llobarro a la planxa i verduretes, xai al forn, entrecot a la brasa i patata al caliu, i arròs mariner. També inclou un assortiment de pastisseria per postres i l’aigua, pa i el vi o cava.
L’STIL és un autèntic referent de la cuina tradicional mediterrània de mercat al nostre territori i un dels seus actius és, per exemple, el peix de temporada, que prové dels ports de Barcelona, Cambrils o Vilanova. Darrerament ha primat el bacallà.
Carta renovada
Pel que fa a la seva carta renovada, l’STIL ofereix d’entrada un ampli assortiment de propostes amb pa de coca, com el foie amb reducció de Pedro Ximenes i l’escalivada amb anxoves del Cantàbric; i per picar (encenalls de pernil ibèric amb pa i tomàquet, patates braves Stil…). A l’apartat de peixos hi trobem, entre d’altres ofertes, el suculent bacallà gratinat amb allioli sobre confitura de tomàquet, el turbot a la planxa amb verduretes i la sempre recomanable paella. Pel que fa a carns, citem els exemples del filet de vedella amb salsa d’Oporto, el secret ibèric confitat i el saborós lingot de xai. I entre una desena de postres hi ha, per exemple, el coulant o el brownie de xocolata amb gelat de vainilla i el tiramisú STIL.
TAPASTIL
Finalment, al restaurant STIL, a més de l’horari de dilluns a dissabtes als migdies, nits de divendres i dissabtes i ara també diumenges al migdia, també es pot gaudir tots els divendres i dissabtes al vespre d’un menú de cinc tapes de qualitat a 17 euros. En aquesta època inclou pernil ibèric amb pa de coca, esqueixada de bacallà, seitons casolans en vinagre, croquetes de pop a la gallega i provolone amb xistorra, amb vi o cava i postre. I tot plegat pot acabar amb un gintònic a 3 euros.
STIL
Carrer de Mar, 10
Tel. 977 66 32 99
www.stilrestaurant.com
EL VENDRELL