L’STIL del Vendrell decideix obrir també els diumenges

17/01/2019 - 20:31h

La clientela del restaurant STIL del Vendrell està doblement d’enhorabona.

D’una banda perquè aquest establiment de referència en la cuina de qualitat del Penedès i que dirigeix amb molta professionalitat Joan de Santiago, amb el suport de José Fulgencio al menjador, ha renovat i millorat encara més la seva carta gastronòmica. I, de l’altra, perquè l’STIL obrirà també els diumenges a partir d’aquest mateix cap de setmana. Aquesta era una de les demandes que feien molts clients i que, a partir d’ara, el restaurant ubicat en ple centre neuràlgic de la capital del Baix Penedès satisfarà plenament.

Calçotades completes
Una bona manera d’estrenar el nou horari dominical a l’STIL coincideix també amb l’inici de les típiques calçotades. Prèvia reserva i pel preu més que competitiu de 32 euros (IVA inclòs), el Menú Calçotada STIL oferirà el típic xató STIL i calçots amb salsa feta pel mateix restaurant i dos plats a escollir entre segons: la graellada de carn amb carxofa i patata al caliu o l’entrecot de vedella a la brasa. Per postres hi haurà crema catalana i el preu inclou l’aigua, vi o cava Roger de Flor brut nature i el pa torrat amb allioli.

Menú STIL
Els diumenges al migdia hi haurà, a més, el Menú STIL per qui no vulgui calçots. També, a un preu també molt competiu (25€, IVA inclòs), es podrà triar de primer plat entre el xató, l’amanida de pera amb salsa gorgonzola, la torrada d’escalivada i formatge de cabra i els canelons de peix i marisc; i de segons, hi haurà suprema de llobarro a la planxa i verduretes, xai al forn, entrecot a la brasa i patata al caliu, i arròs mariner. També inclou un assortiment de pastisseria per postres i l’aigua, pa i el vi o cava.
L’STIL és un autèntic referent de la cuina tradicional mediterrània de mercat al nostre territori i un dels seus actius és, per exemple, el peix de temporada, que prové dels ports de Barcelona, Cambrils o Vilanova. Darrerament ha primat el bacallà.

Carta renovada
Pel que fa a la seva carta renovada, l’STIL ofereix d’entrada un ampli assortiment de propostes amb pa de coca, com el foie amb reducció de Pedro Ximenes i l’escalivada amb anxoves del Cantàbric; i per picar (encenalls de pernil ibèric amb pa i tomàquet, patates braves Stil…). A l’apartat de peixos hi trobem, entre d’altres ofertes, el suculent bacallà gratinat amb allioli sobre confitura de tomàquet, el turbot a la planxa amb verduretes i la sempre recomanable paella. Pel que fa a carns, citem els exemples del filet de vedella amb salsa d’Oporto, el secret ibèric confitat i el saborós lingot de xai. I entre una desena de postres hi ha, per exemple, el coulant o el brownie de xocolata amb gelat de vainilla i el tiramisú STIL.

TAPASTIL
Finalment, al restaurant STIL, a més de l’horari de dilluns a dissabtes als migdies, nits de divendres i dissabtes i ara també diumenges al migdia, també es pot gaudir tots els divendres i dissabtes al vespre d’un menú de cinc tapes de qualitat a 17 euros. En aquesta època inclou pernil ibèric amb pa de coca, esqueixada de bacallà, seitons casolans en vinagre, croquetes de pop a la gallega i provolone amb xistorra, amb vi o cava i postre. I tot plegat pot acabar amb un gintònic a 3 euros.

 

STIL
Carrer de Mar, 10
Tel. 977 66 32 99
www.stilrestaurant.com
EL VENDRELL

Comentaris