Regala bellesa i estètica amb Montse Domingo

14/01/2019 - 18:05h

Si estàs pensant en fer algun regal per algú altre o per tu, si el que vols és regalar bellesa i estètica, a Vilafranca hi ha el lloc ideal per trobar-ho: Montse Domingo Distribucions. L’establiment del carrer de la Font compta amb una àmplia gamma de productes per cuidar la cara, el cos i el cabell tant per a home com per a dona.

Ara que les barbes estan tan de moda, per exemple, a Montse Domingo Distribucions compten amb una àmplia gamma de productes de la firma Especial Barber Line, entre els quals hi ha navalles d’afaitar, màquines de tall, cremes, raspalls o pintes per a la barba. Un regal ben original que es pot personalitzar amb paneres diferents per a cada client.

Per al públic femení, a Montse Domingo Distribucions també hi ha una àmplia gamma de productes amb els quals es pot elaborar una panera ben lluïda, en la qual es pot inclure algun element exclusiu, com una planxa de cabell o un bon assecador, o d’altres més assequibles, que s’adapten a la butxaca i als gustos de cada consumidor, amb cremes, productes per al cabell o pintaungles, entre d’altres.

Es poden fer, per exemple, packs per a la cura de les ungles, en què s’hi poden afegir diversos productes com làmpades, esmalts, gels o llimes. Una altra opció són els conjunts més complets (per als que ja dominen la tècnica de la manicura) o de més bàsics (per als que tot just comencen).

Un altre bon regal també són els cofres de maquillatge de diferents formats i preus, als quals s’hi poden incloure els productes que es vulgui.

A Montse Domingo Distribucions també hi ha la possibilitat de trobar regals per als més petits de la família, que tant poden servir per al tió, com per al Pare Noel i Reis. Hi ha, per exemple, el raspall floppy desenredant infantil, o també un gran ventall de productes naturals que poden anar molt bé per posar sota el tió.

 

MONTSE DOMINGO
DISTRIBUCIONS
c/La Font, 13 baixos
Vilafranca del Penedès
Tel. 938 904 005 / 620 739 296
montsedomingodistribucions@gmail.com
www.bellezaymaquillaje.com

També et pot interessar

Comentaris