Èxit de públic al primer concert del Festival MUSiCVEU

04/12/2018 - 10:24h
La basílica de Santa Maria va ser el gran escenari pel primer dels 9 concerts del Festival MUSiCVEU que organitza la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca.

Més de 600 persones, en un ple absolut, es van aplegar per gaudir d’una brillant i inoblidable nit, amb el concert a càrrec de The London Community Gospel Choir.
Abans de l’actuació, Mn. Xavier Aymerich, rector de la basílica de Santa Maria de Vilafranca, va donar la benvinguda i les gràcies per la increïble assistència de públic en un concert plenament solidari. Seguidament, Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu, va agrair a tots els assistents la seva aportació social i va indicar que l’entitat destinarà els recursos obtinguts a millorar i potenciar els projectes educatius adreçats als infants i als adults del territori penedesenc.
The London Community Gospel Choir va oferir un espectacle vibrant en un format petit però molt especial, amb les melodies de dos teclats, el ritme d’un caixó i el protagonisme de cinc impressionants veus, i tot plegat va donar com a resultat una actuació molt dinàmica i contínuament enèrgica que es va transmetre al públic des del començament.
Amb una posada en escena de gairebé dues hores, llum, música, un cor entregat i un públic participatiu van ser la fórmula perfecta per gaudir de les cançons més conegudes, com Let i be, Heal the world i Merry Christmas, entre d’altres, amb arranjaments propis plens d’emoció. Els membres del cor van dedicar dues cançons a cappella davant de més de 600 persones que omplien la basílica.
El ritme del concert va acabar de manera frenètica, animat pels cantants i per la varietat de registres que hi van aportar. En diverses ocasions el públic es va posar dret i va ballar i picar de mans acompanyant la interpretació del cor i els músics.
The London Community Gospel Choir és una formació consolidada amb més de 30 anys d’història, fundada pel reverend Bazil Meade a Londres. El grup es va anar nodrint amb membres de tots els racons de la ciutat. Actualment, és un dels cors gòspel internacionals amb major renom. És versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies.
Després d’aquesta vetllada tan intensa, la propera cita del MUSiCVEU serà el diumenge 16 de desembre a les 19 h, al Fòrum Berger Balaguer, en un concert previ a les dates nadalenques, també solidari amb La Marató de TV3, a càrrec de la Coral Laroc, que interpretarà el seu espectacle “Cançons del món”. Continua, d’aquesta manera, la celebració dels concerts solidaris en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès al Fòrum Berger Balaguer.

També et pot interessar

Comentaris